George Anastasakis ρώτησε πριν 4 έτη

το 2011 έστησα ένα pc στο οποίο έβαλα μητρική ASUS M4A77TD PRO επειτα απο πολυ λίγο καιρό και σταδιακά αρχισαν καποια θέματα (κάηκε μία μνήμη ,ο σκληρός ,κατι περίεργα στο κουτί που είχε touch screen κλπ) ,άλλαξα κουτί και μητρική ,αντικατέστησα τα κομμάτια που κάηκαν και κράτησα επεξεργαστή,τροφοδοτικό,την παλιά μητρική την κράτησα (δεν φαίνεται με οπτικό έλεγχο κανένα πρόβλημα σε πυκνωτές κλπ)πως μπορω να βεβαιωθω αν ξαναστήσω πάνω στην ίδια μητρική ένα σύστημα ότι δεν θα αντιμετωπίσω τα ίδια θέματα?ευχαριστώ.

3 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Γιώργο

Πέρα από το να κάνεις δοκιμές με νέα εξαρτήματα, δεν υπάρχει τρόπος να το επιβεβαιώσεις. Πέρα από τη μητρική, υπάρχει πιθανότητα να ευθύνεται το τροφοδοτικό.

George Anastasakis απάντησε πριν 4 έτη

μπορεί το τροφοδοτικό να κρασάρει την συγκεκριμένη μητρική και σε άλλη να μην δημιουργεί πρόβλημα??(το χρησιμοποιώ ακόμα το ίδιο σε άλλη μητρική) ή είναι ενδειξη οτι φταίει η μητρική??ευχαριστω πολυ για την άμεση ανταπόκριση..

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Αν σε άλλον υπολογιστή δεν παρουσιάζει πρόβλημα, το πιο πιθανό είναι πως το πρόβλημα βρίσκεται στη μητρική. Ωστόσο, μπορεί απλά να έτυχε, καθώς λογικά έκανες μια στιγμιαία δοκιμή και δεν το κράτησες για μεγάλο διάστημα.