81Lenia ρώτησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα σας. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με τον υπολογιστή μου, πρόκειται για έναν Hp sff (μοντέλο : hp compaq dc7700p).
Ξαφνικά ο υπολογιστής δεν ανάβει , σαν να μην παίρνει ρεύμα. Δίπλα απ' το κουμπάκι power έχει τα λαμπάκια led. Μόλις πατήσω το power λοιπόν ανάβει το πράσινο λαμπάκι και αμέσως σβήνει. Καμία αντίδραση εσωτερικά, ούτε ανμεστηρες δουλεύουν ούτε τίποτα. Κατάφερα και βρήκα τροφοδοτικό για αντικατάσταση αφού θεώρησα ότι αυτό ήταν το πρόβλημα. Όμως και με την τοποθέτηση του νέου , το πρόβλημα παραμένει ακριβώς το ίδιο. Να σημειώσω ότι το led της mother ανάβει σταθερά πράσινο. Έχω κάνει καθαρισμό και αλλαγμα παστων κλπ, έχω αποσύνδεσει δίσκο κ cd , έχω δοκιμάσει και με άλλη μνήμη και σε άλλα slots.Εχω επίσης αντικαταστήσει τη cmos μπαταρία και έχω δοκιμάσει σε διαφορετική πρίζα. Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω; Σας ευχαριστώ πολύ

5 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα

Πάνω στη μητρική βλέπεις να ανάβει κάποιο λαμπάκι; Πολλές μητρικές διαθέτουν ένα LED σφάλματος που δείχνει ότι υπάρχει πρόβλημα στο υλικό.

Όπως περιγράφεις το πρόβλημα, το πιο πιθανό είναι να έχει βλάβη η μητρική.

81Lenia απάντησε πριν 3 έτη

Ευχαριστώ για την ανταπόκριση!Ανάβει σταθερά πράσινο λαμπάκι στη μητρική

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Σε παρόμοιο πρόβλημα ένας χρήστης αναφέρει πως το πρόβλημα το προκαλούσαν οι ανεμιστήρες του κουτιού. Δοκίμασε να τους αποσυνδέσεις και δες αν εμφανίζεται το ίδιο πρόβλημα.

81Lenia απάντησε πριν 3 έτη

Τα έχω αποσυνδεσει όλα, το αναφέρω στην περιγραφή. Το ξεκινάω μόνο με τα βασικά πάνω..
Ευχαριστώ

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Δυστυχώς, δεν υπάρχει κάτι άλλο που μπορείς να κάνεις, αν έχεις αφαιρέσει όλα τα μη απαραίτητα εξαρτήματα. Το πιο πιθανό είναι πως έχει βλάβη η μητρική.