Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΔεν γίνονται windows updates.
TheOrangeblue22 . ρώτησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα. Η έκδοση των windows που διαθέτω έχει τελειώσει όπως με ειδοποιεί στις ενημερώσεις.
Ενημέρωση δυνατοτήτων για τα Windows 10, έκδοση 20H2 -Σφάλμα 0x80070570
Ορισμένα αρχεία ενημερώσεων λείπουν ή έχουν προβλήματα. Θα γίνει ξανά απόπειρα λήψης της ενημέρωσης αργότερα. Κωδικός σφάλματος: (0x80070570)
Τι πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ

15 Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 3 έτη

Γειά σου Φίλη !! Πρώτα πήγαινε στη Διαχείριση εργασιών των windows-->Υπηρεσίες , να δεις πως η Υπηρεσία Windows Update είναι ενεργοποιημένη.

Μετά ,ξαναδοκίμασε την εγκατάσταση της Ενημέρωσης μέσα από το μενού windows update ,ίσως πετύχει. Αν όχι ,γκούγκλαρε τον κωδικό KB της Ενημέρωσης να την κατεβάσεις από το σάιτ της Microsoft και να την εγκαταστήσεις χειροκίνητα.

Σε αυτό το λινκ κάνοντας Reset του Win Update ,πέτυχε σε κάποιον όπως λέει ο ίδιος.
https://answers.microsoft.com/en-us/insider/forum/insider_wintp-insider_update-insiderplat_pc/windows-10-update-error-code-0x80070570/aaabdddf-e5cd-40c1-831c-8c033b04285b

TheOrangeblue22 . απάντησε πριν 3 έτη

Δεν έγινε τίποτα. Ο υπολογιστής μου κινδυνεύει;

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλημέρα και από εμένα

Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στον σχετικό οδηγό μας εδώ για τα σφάλματα των ενημερώσεων.

Δεν κινδυνεύεις άμεσα, αλλά πολλές ενημερώσεις περιέχουν και διορθώσεις ασφαλείας, οι οποίες, αν δεν γίνουν, μπορεί να αφήσουν κενά ασφαλείας στο σύστημα σου.

TheOrangeblue22 . απάντησε πριν 3 έτη

Καλημέρα. Η συγκεκριμένη ενημέρωση τυχαίνει να εμποδίζεται ή δεν θα μπορούν να γίνουν και άλλες ενημερώσεις αργότερα αν αυτή δεν λυθεί;

KoGaMa Gamer απάντησε πριν 3 έτη

Δοκιμασε να πατησεις το κουμπι με το σημα των windows στο πληκτρολογιο μαζι με το R και θα ανοιξει ενα παραθυρο. Εκει γραψε αυτο "C:\Windows\SoftwareDistribution" Και σβησε οτι υπαρχει εκει μεσα. Αν παιρνεις errors οτι το αρχειο χρησιμοποιειται, κλεισε το windows update service, κανε μια επανεκινιση και ξαναδοκιμασε να σβησεις τα παντα που υπαρχουν σε αυτον τον φακελο που ειπα πριν. Σε εμενα οσες φορες παιρνω errors οταν κανω updates συνηθως αυτο δουλευει.

Deleted User απάντησε πριν 3 έτη

Αφού λες πως η έκδοση που έχεις έληξε η υποστήριξή της. Αν δεν γίνει η αναβάθμιση στη νεότερη έκδοση ,τί άλλα updates θα λάβεις ;;  Δεν θα λάβεις κανένα update σχετιζόμενο με αυτό που θες να περάσεις.

Για κάνε έναν έλεγχο με το Win Update Troubleshooter .
https://support.microsoft.com/en-us/windows/windows-update-troubleshooter-for-windows-10-19bc41ca-ad72-ae67-af3c-89ce169755dd
Και με αυτό αν η αιτία είναι κάποιος ιός.Τη free έκδοσή του.
https://www.malwarebytes.com/premium

TheOrangeblue22 . απάντησε πριν 3 έτη

Δεν ξέρω, έχω μπερδευτεί :(
Δυο φορές όταν πάτησα να γίνει ενημέρωση, φτάνει μέχρι το 93% και μετά σταματά και δεν γίνεται η ενημέρωση. Θα το πάω σε κάποιον τεχνικό να μου το φτιάξει. Δεν μπορώ να το φτιάξω μόνη μου όσες οδηγίες και αν μου δώσατε.

Deleted User απάντησε πριν 3 έτη

Δες κι εδώ πάντως.
https://appuals.com/windows-10-wont-install-or-download-updates/
Μία άλλη λύση είναι να κατεβάσεις το iso  αρχείο ,να το εγγράψεις σε dvd ή bootable usb και να κάνεις εγκατάσταση τα win10 . Διάβασε από την ενότητα "Κατέβασμα win10 iso" και κάτω.
https://www.pcsteps.gr/34417-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1-windows-10-iso-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-microsoft/

Deleted User απάντησε πριν 3 έτη

Την άλλη λύση που λέω ,θα πρέπει πρώτα να σώσεις κάπου τα προσωπικά σου αρχεία ,επειδή θα διαγραφούν.

TheOrangeblue22 . απάντησε πριν 3 έτη

Η ενημέρωση 20Η2 τελικά σταματά την εγκατάστασή της στο 61% και δεν περνά. Διάβασα κάποια άρθρα και είδα κάποια βοηθητικά βίντεο, αλλά το κόλλημα παραμένει. Επίσης διάβασα πως πολλοί έχουν το ίδιο θέμα. Πώς λύνεται αυτό; Ευχαριστώ

Deleted User απάντησε πριν 3 έτη

Δώσε του όμως περιθώριο 2-3 ώρες μήπως και ξεκολλήσει από το 61% .

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Μπορείς να δοκιμάσεις να κατεβάσεις χειροκίνητα την τελευταία έκδοση των Windows από εδώ και να δεις αν θα λυθούν τα θέματα με τις ενημερώσεις.

TheOrangeblue22 . απάντησε πριν 3 έτη

Το άφησα ανοικτό όλη τη νύχτα και δεν έγινε τίποτα. Κόλλησε στο 99% και η έκδοση έγινε χειροκίνητα. Μπορώ να μείνω στην ήδη υπάρχουσα έκδοση 1909; Δεν θα προστατεύεται καθόλου το σύστημα αν δεν ανανεωθεί; Δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Σκέφτομαι να ρωτήσω τεχνικό, αλλά έχω διαβάσει πως είναι πρόβλημα από τη microsoft.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Κάθε έκδοση παύει να υποστηρίζεται μετά από ένα διάστημα, με αποτέλεσμα το σύστημα να μένει ευάλωτο. Αφού δεν λειτούργησε τίποτα άλλο, μπορείς να κάνεις format.