Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Υπολογιστής / HardwareΔεν δουλεύει ο εξωτερικός δίσκος
maritina v ρώτησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα,
εχω έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο, ο οποίος ανήκει στην μαμά μου πολλά χρόνια και τον χρησιμοποιούμε και οι δυο, καθώς έχουμε πολλά έγγραφα.
φετος τον χρησιμοποίησα τελευταία φορά, πριν το καλοκαίρι, για να αποθηκεύσω κάτι αρχεία μου. Τώρα πήγα να τον χρησιμοποιήσω πάλι και δεν λειτουργεί καθόλου. Να προσθέσω λειτουργεί με ρεύμα, και με usb που συνδέεται στον υπολογιστή.
δεν ειμαι σίγουρη για την μάρκα και το μοντέλο, πάντως όταν τον συνδέω λέει free-agent desktop, πιστεύω από την seagate.

3 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα Μαριτίνα, εάν δεν λειτουργεί καθόλου τότε μπορεί να έχει χαλάσει το τροφοδοτικό ή ακόμα και ο δίσκος, εάν λες ότι είναι παλιός. Όταν τον συνδέσεις στο ρεύμα δεν ανοίγει καθόλου, ούτε ανάβει κάποια ενδεικτική λυχνία? 

maritina v απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα!
οχι δεν ανάβει καθολου
ουτε έχει κάποιο φωτάκια ενώ όταν δούλευε Ακουγόταν ένα ανεμιστηράκι από μέσα και άναβε ένα πορτοκαλί φως.
ουτε κάποιο κουμπί υπάρχει. Μόνο τα καλώδια. Το δοκίμασα και σε άλλη πρίζα και σε άλλο υπολογιστή αλλά ούτε εκεί λειτουργεί. Θα μπορεσω να ανακτήσω τα έγγραφα μου;

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 2 έτη

Μακάρι να έχει θέμα της θήκης και όχι του δίσκου. Δυστυχώς θα πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιο τεχνικό έτσι ώστε να σου κάνει μία διάγνωση και να σου πει τι φταίει..