Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Ερωτήσειςδεν εκτυπωνει ο εκτυπωτης
Sarah Sofia ρώτησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα σας. 
Αγόρασα πρόσφατα έναν εκτυπωτή hp inkjet deskjet 2320 ο οποίος αρνείται πεισματικά να εκτυπώσει ό,τι του στέλνω.
 
Τον έχω δοκιμάσει σε 2 διαφορετικούς υπολογιστές, σε δύο λειτουργικά συστήματα (windows και δύο διανομές linux (σε περίπτωση που παίζει ρόλο fedora 35, mageia 8)), έχω εγκαταστήσει κανονικά τους drivers, οι υπολογιστές τον αναγνωρίζουν κανονικά αλλά ο εκτυπωτής μετά την πρώτη σελίδα που εκτύπωσε μου έβγαλε ότι δεν έχει χαρτί. Του έβγαλα το χαρτί και το ξαναέβαλα αλλά τίποτα. Τον απενεργοποίησα και τον επανενεργοποίησα αλλά τίποτα. Τον δοκίμασα και σε άλλους υπολογιστές όπως ήδη ανέφερα αλλά τίποτα. Ο εκτυπωτής σαν να μην λαμβάνει σήμα ότι πρέπει να εκτυπώσει. Υπάρχει κάτι που έπρεπε να κάνω και δεν έκανα ή πρέπει να τον επιστρέψω ως ελαττωματικό?
 
Σας ευχαριστώ
 
ΥΓ το ευτράπελο της υπόθεσης είναι ότι η πρώτη και μόνη σελίδα που εκτύπωσε ήταν από το βιβλίο του Sigmund Freud "Πέρα από την Αρχή της Ηδονής". Θα έλεγε κανείς ότι το σύμπαν μου στέλνει μήνυμα ότι δεν θα χαρώ τον καινούριο εκτυπωτή

1 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα, έτσι όπως τα περιγράφεις μάλλον είναι κάποιο πρόβλημα του εκτυπωτή...δεν είναι λογικό να μην δουλεύει σε δύο διαφορετικούς υπολογιστές και σε διαφορετικά λειτουργικά..μήπως βγάζει κάποια ένδειξη σφάλματος? Μήπως έχει μείνει κάποιο χαρτί ή δεν έχεις βγάλει κάποιο πλαστικό? Διαφορετικά επικοινώνησε με το κατάστημα αγοράς..