Καλησπέρα,
Μετά από Διαμόρφωση εξωτερικού σκληρού δίσκου, ότι αρχείο και να περάσω δεν μπορώ να το εμφανίσω στην τηλεόραση όταν τον συνδέω ενώ πριν το έκανε. Στον υπολογιστή φαίνονται τα αρχεία ότι υπάρχουν μέσα. Έσβησα τίποτα drivers με την διαμόρφωση; Έκανα επαναφορά προεπιλογων συστήματος και δοκίμασα τους δύο τύπους που μου δίνει (NTFS, exfat.) αλλά τίποτα. Ο εξωτερικός δίσκος είναι intenso.
Καλησπέρα, μήπως έχει σημασία τι αρχεία έχεις περασμένα στον δίσκο? Δοκίμασες με αρχεία mp4 και εικόνες?
Ούτε τους φακέλους δεν μου εμφανίζει. Τον αναγνωρίζει τον δίσκο αλλά μου τον δείχνει ότι είναι κενός, ότι και να έχω περασμένο. Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω; Δεν με πειράζει και να διαγραφούν τα πάντα και να τα ξαναπεράσω.
Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό αλλά του είχα κάνει ανάκτηση αρχείων με το πρόγραμμα EaseUS Data Recovery Wizard. Μετά από αυτό του έκανα διαμόρφωση και ξεκίνησε το πρόβλημα.
Δοκίμασε να κάνεις ξανά διαμόρφωση του δίσκου και εάν δεν αλλάξει κάτι κάνε un-check στο "Quick format" και δοκίμασε πάλι. Σε κάθε περίπτωση θα σου πρότεινα να επιλέξεις το 'exFAT' σαν τύπο αρχείων.
Καλησπέρα, έκανα ξανά διαμόρφωση με επιλογή για exfat και ξεκαρα την γρήγορη διαμόρφωση. Μου πήρε πολλές ώρες αλλά και πάλι τίποτα. Αναγνωρίζετε σαν usb στην τηλεόραση αλλά δεν εμφανίζει τίποτα απο αυτά που έχει μέσα περασμένα. Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω;
Δυστυχώς δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο..σε άλλη τηλεόραση έχεις δοκιμάσει? Η υγεία του δίσκου είναι καλή?
Ναι, έχω δοκιμάσει και σε άλλη τηλεόραση. Η υγεία του από ότι ξέρω είναι καλή γιατί πριν του κάνω διαμόρφωση, διάβαζε η τηλεόραση τον δίσκο και όλα τα αρχεία. Μπορώ να κοιτάξω με κάποιο τρόπο την υγεία του αλλιώς;
Please login or Register to submit your answer