Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
Αθανασίου Χρήστος ρώτησε πριν 2 έτη

Καλημέρα σε όλους. Στην εφαρμογή του viber στο κινητό αλλά και στον υπολογιστή δεν μου εμφανίζει την επιλογή δημιουργία κοινότητας παρά μόνο ομάδα, αντιθέτως σε όλους του γνωστούς που διαθέτουν την εφαρμογή η επιλογή της κοινότητας ειναι λειτουργική. Άγνωστο για μένα τι συμβαίνει, ευχαριστώ εκ προοιμίου για την εξεύρεση λύσης.

4 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλημέρα Χρήστο
Έχεις ενημερώσεις τις εφαρμογές στην τελευταία έκδοσή τους; Αν ναι, το πιο πιθανό είναι οτι η εταιρεία κάνει δοκιμές σε επιλεγμένους χρήστες. 

Αθανασίου Χρήστος απάντησε πριν 2 έτη

Καλημέρα Γιώργο. Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση σου, ναι έχω κάνει την αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση και πρίν την τελευταία που μου την ζήτησε πριν λίγες ημέρες υπήρχε το θέμα. Πως μπορώ να αποφύγω το να είμαι "επιλεγμένος" χρήστης και γιατί να δοκιμάζουν κάτι ειδικότερα με εμένα, ποιοι είναι οι λόγοι ενδεχομένως που κάνουν αυτόν τον διαχωρισμό? Μπορώ τελικά να γίνω νορμάλ χρήστης και με ποιο τρόπο αλλάζει αυτό?

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Δεν είναι κάτι που μπορείς να επιλέξεις και δεν είναι στο χέρι σου. Μερικές φορές η επιλογη γίνεται τυχαία ή σε συσκευές με συγκεκριμένο λογισμικό/κδοση Android ή σε χρήστες συγκεκριμένων χωρών. Γενικά, πάντα τα νέα χαρακτηριστικά δεν γίνονται διαθέσιμα σε όλους με τη μία, γίνεται σταδιακά για να εντοπίζουν οι εταιρείες προβλήματα. 

Αθανασίου Χρήστος απάντησε πριν 2 έτη

Ευχαριστώ πολύ Γιώργο για τις απαντήσεις σου. Πάντως είμαι χρήστης του viber πάνω απο 5 χρόνια.