Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΔεν μπορω να σνδεθω στο hotmail
Κωνσταντίνα Χαντζοπούλου ρώτησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα. Από την Δευτέρα έρχεται ένα mail που μου ζητάει να εισαγω διαπιστευτήρια για μια διεύθυνση hotmail και δεν μπορώ να δω τα mail μου.Εχω ακολουθήσει όλα τα βήματα για επανάκτηση κωδικού αλλά δεν έχω λάβει απάντηση.Τι μπορώ να κάνω?
Ευχαριστώ
 

10 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα Κωνσταντίνα
Από ποιον ακριβώς σου έρχεται το email που αναφέρεις; Δοκίμασες να κάνεις ανάκτηση κατευθείαν από τη σελίδα του hotmail; Τι σου ζητάει να κάνεις και τι μήνυμα βγάζει στο τέλος; 

Κωνσταντίνα Χαντζοπούλου απάντησε πριν 1 έτος

Το μήνυμα έρχεται από την ην microsoft με τιτλο "ρυθμίσεις συνδεδεμένου λογαριασμού".Αρχικά μου ήρθε ένα μήνυμα ότι μάλλον κάποια άγνωστη συσκευή προσπάθησε να μπει στα mail μου.Παρ'ολο που έβαλα τον κωδικό μου και ακολούθησα τα βήματα εξακολουθεί να μην μου κάνει είσοδο.
 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Αρχικά είσαι σίγουρος ότι το email είναι κανονικό; Όταν πας να κάνεις ανάκτηση κωδικού, τι επιλογές σου δίνει; 

Κωνσταντίνα Χαντζοπούλου απάντησε πριν 1 έτος

Δεν ξέρω αν το mail είναι κανονικό.Οταν πάω να κάνω ανάκληση μου δίνει 2 επιλογές σε αριθμό κινητού, αλλά παρ'ολο που το επιλέγω δεν έρχεται ποτέ μήνυμα και σε mail που δεν είναι σωστά καταχωρημένο. Πήρα την πάροχο κινητής μήπως είχε φραγή μηνυμάτων έκτακτης ανάγκης.Ειχε και έγινε άρση.Αλλα και πάλι δεν έρχεται κάποιος κωδικός.Και συνέχεια έρχεται μήνυμα που λέει ότι χρειάζονται διαπευστηρια.Τι άλλο να κάνω?

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Δεν μπορεί να κάνεις κάτι. Θα μπορούσες να δοκιμάσεις ανάκτηση σε 1-2 ημέρες, μήπως και απλά αντιμετωπίζει πρόβλημα ο server τους.

Dimitris 008 απάντησε πριν 1 έτος

Αν ήταν μαϊμού email που σου ήρθε ,θα είχε κι ανάλογο λινκ μέσα όπως στην εικόνα στο παράδειγμα.
https://support.microsoft.com/en-us/windows/protect-yourself-from-phishing-0c7ea947-ba98-3bd9-7184-430e1f860a44
(Σε κινητό πατάς παρατεταμένα για "Αντιγραφή συνδέσμου" και πας στην εφαρμογή των μηνυμάτων να δεις τον αληθινό σύνδεσμο.)
 
Έχε υπόψην και τις οδηγίες εδώ πάντως.
https://askprob.com/fix-cant-sign-into-outlook-problem-hotmail-sign-in-problems/

Κωνσταντίνα Χαντζοπούλου απάντησε πριν 1 έτος

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.Δεν είχε link κανένα mail οπότε το πιο πιθανό είναι να με έχει μπλοκάρει ο server από τις πολλές προσπάθειες ανάκτησης.Θα δοκιμάσω και τις λύσεις που δίνει στο link που μου έδωσες και ας ελπίσουμε ότι θα φτιάξει.Δεν είμαι ειδικός έχω βασικές γνώσεις υπολογιστών αλλά στο επίσημο site της microsoft για την επίλυση προβλημάτων δείχνει να είναι ενεργός ο λογαριασμός.Πιστευω αυτό είναι ενθαρρυντικό.Θα δείξει.

Dimitris 008 απάντησε πριν 1 έτος

Ναί ,από τον server θα είναι το πρόβλημα τώρα που το λες κι εσύ οπότε περίμενε κάποιες μέρες και βλέπεις...

Κωνσταντίνα Χαντζοπούλου απάντησε πριν 12 μήνες

Μετά από προσπάθειες μιας εβδομάδας αφού έφτιαξα καινούργιο hotmail και συμπλήρωσα την αυτόματη φόρμα ανάκτησης πολλές φορές χθες έλαβα ένα mail ανάκτησης του λογαριασμού μου!!!!!!Τέλος καλό!!!!Συνομίλησα μέσω της κοινότητας της microsoft με εκπροσώπους αλλά όλοι μου έλεγαν ότι ο μόνος τρόπος είναι η συμπλήρωση της αυτόματης φόρμας ανάκτησης!!!!!
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Κωνσταντινα

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 12 μήνες

Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση Κωνσταντίνα!