JOHN FOSS ρώτησε πριν 4 έτη

Εχω κατεβασει πολλα εργα mkv απο διαδικτιο και δεν αναγνωριζει ηχο η τηλεόραση.Είναι Σαμσουνγκ 7000 μοντελο αρκετα παλιο.Τι μπορω να κανω για να εχω ηχο ??

10 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα

Αυτό γίνεται με όλα τα αρχεία MKV ή μόνο με το συγκεκριμένο; Σε άλλους τύπους αρχείων εμφανίζεται το ίδιο πρόβλημα;

JOHN FOSS απάντησε πριν 4 έτη

Εγραφα από συγκεκριμένο τόρεντ ,που το κλείσανε,σε πολύ καλή ποιότητα έργα σε MKV.Δεν τα παίζει η tv (ήχο).Τα άλλα έργα σε MP4 τα παίζει κανονικά.Να πάρω νέα τηλεόραση ή έχεις να μου προτείνεις ένα media player που να δέχεται ήχο μάλλον HEVC.Πρεπει να είναι HEVC η κωδικοποίηση του ήχου.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Η νέα τηλεόραση θα σου εξοικονομήσει χώρο, καθώς δεν θα χρειάζεσαι τρίτες συσκευές.

Αν θες να σου προτείνουμε κάποιον media player, πρέπει να μας πεις το budet σου και αν έχεις κάποια άλλη ιδιαίτερη απαίτηση από αυτόν.

JOHN FOSS απάντησε πριν 4 έτη

Μέχρι 120 ευρώ.Οι τηλεοράσεις που λες,θα παίζουν τις καινούριες κωδικοποιήσεις ??Πήρα τηλ. την Σάμσουνγκ είπα το πρόβλημα που έχω,και μου είπαν ότι οι καινούριες έχουνε περιορισμούς στο παίξιμο παράνομων ταινιών λόγω του ότι τους έβαλαν χέρι οι εταιρίες διανομής.Ενώ πήρα στο Πλαίσιο και μου είπαν τα αντίθετα.Τι ισχύει τελικά ?? Ξέρετε εσείς κάτι ?? Ένα media player είναι πιο σίγουρο ??

JOHN FOSS απάντησε πριν 4 έτη

Και κάτι άλλο,όταν λες ότι η TV θα σου εξοικονομήσει χώρο τι εννοείς,ότι υπάρχει με 2 ή 3 TB αποθηκευτικό χώρο,σαν σκληρό δίσκο δηλαδή ??

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Εξαρτάται από το μοντέλο. Στο manual κάθε τηλεόρασης μπορείς να δεις τους υποστηριζόμενους τύπους αρχείων και κωδικοποιήσεων.

Δεν νομίζω πως ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζει η τηλεόραση αν ένα αρχείο βίντεο είναι πειρατική ταινία. Είπαν κάτι πιο συγκεκριμένο για το τι περιορισμούς εννοούν;

Εννοώ χώρο στο δωμάτιο. Άλλο να έχεις μόνο μια τηλεόραση και άλλο να πρέπει να τοποθετήσεις κάπου και τον media player.

Μια πολύ καλή επιλογή είναι το Xiaomi Mi Box S, ενώ μπορείς να δεις και άλλες εναλλακτικές στον οδηγό αγοράς μας.

JOHN FOSS απάντησε πριν 4 έτη

Καλό φαίνεται το εργαλείο,δεν ξέρω πως δουλεύει το Android,και τι σου δείχνει.Επίσης το Xiaomi μετατρέπει την TV σε Smart ενώ αυτή δεν είναι ?

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Μπορείς να το πεις και έτσι. Ωστόσο, τις περισσότερες φορές προσφέρουν περισσότερες δυνατότητες από μια Smart TV.

Το Xiaomi διαθέτει Android TV OS, το οποίο υπάρχει και σε κάποια μοντέλα Smart TV. Άλλα TV BOX διαθέτουν κανονικό Android σαν αυτό στα κινητά.

Μπορείς να κοιτάξεις κάποιο review στο Youtube για να δεις πάνω κάτω τη χρήση του.

JOHN FOSS απάντησε πριν 4 έτη

Αδερφέ συγγνώμη αν σε κούρασα με τις ερωτήσεις μου.Κάτι τελευταίο,μπορώ να παρέμβω και να σβήσω διάφορες προτάσεις σε αρχείο υποτίτλων αλλουνού ??Ένας τύπος να φανταστείς,σε κάποια στιγμή του έργου που δεν είχε ομιλία, ο ηλίθιος έγραφε ανεκδοτάκια.Γίνετε αυτό ή όχι ??? Ορισμένοι γράφουνε απίστευτες λαλακίες.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Φυσικά και μπορείς. Άνοιξε τα αρχεία υποτίτλων με κάποιον επεξεργαστή κειμένου (πχ Notepad++) και αποθήκευσε τα ξανά στην αρχική τους μορφή.