Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΔιάταξη κειμένου λογαριασμού ενός website.
Nick Pelekanakis Lovedreamer ρώτησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα σας!
Σας εύχομαι από καρδιάς, καλή και ευλογημένη Νέα Χρονιά, με υγεία, αγάπη, δημιουργικότητα και επιτυχίες στην προσωπική σας ζωή και τη δουλειά σας!
Έχω δύο προσωπικούς λογαριασμούς σε ένα πολύ γνωστό ρωσικό site, το Yandex. Πριν λίγες μέρες, καθώς τελείωσα το σχόλιο μου σε μία φωτογραφία, μειώθηκε το μέγεθος των γραμμάτων της κάρτας αυτής, δύο φορές. Είδα ότι το πρόβλημα αυτό εμφανίστηκε και στους δύο μου λογαριασμούς, σε όλες μου τις κάρτες που είναι χιλιάδες. Δεν μπορώ να δουλέψω πλέον εκεί. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα σε κάθε καρτέλα που ανοίγω στο Google Chrome που δουλεύω, μόνο στο σάιτ αυτό, σε κάθε λογαριασμό χρήστη που ανοίγω εκεί. Θα σας δώσω τον σύνδεσμο του ενός λογαριασμού μου, ενημερωτικά.
https://yandex.ru/collections/user/nicklovedreamer/
Το πρόβλημα δεν θα μπορέσετε να το δείτε εσείς, πιθανόν. Αν επιθυμείτε κάποιο screenshot, ενημερώστε με να σας το δώσω.
Επικοινώνησα με το τμήμα υποστήριξης του σάιτ και μετά την πληροφόρηση που τους παρείχα, μου ανακοίνωσαν σήμερα ότι το θέμα είναι του Google Chrome και όχι του δικού τους και δεν μπορούν να με βοηθήσουν. Τους απάντησα λέγοντας πως αύξησα την κλίμακα του, σε 125% μέσω των ρυθμίσεων του Η/Υ μου και τους παρατήρησα πως ενώ η αλλαγή  εφαρμόστηκε σε κάθε νέα καρτέλα που άνοιγα, ακόμη και στο URL των λογαριασμών μου αυτών, αυτοί εξακολουθούν να έχουν το ίδιο πρόβλημα. Τους ζήτησα να μου πουν τη γνώμη τους και δεν ξέρω αν έχουν απαντήσει.
Επειδή λατρεύω τη δουλειά που έχω κάνει εκεί, θέλω να σας ρωτήσω: Υπάρχει "τρελή" περίπτωση να έχω πατήσει κατά λάθος ένα συνδυασμό πλήκτρων που να επηρέασε μόνο το τρέχον σάιτ που δούλευα εκείνη τη στιγμή; Μου φαίνεται τρελό και μόνο που το λέω, δεν μου έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο ποτέ και δεν ξέρω αν υπάρχει τέτοιος συνδυασμός. Προσπάθησα  να επικοινωνήσω με το Τμήμα Υποστήριξης του Google αλλά πληροφορήθηκα πως πρέπει να αποκτήσω συνδρομή στο G-Suite, αν το θυμάμαι καλά, για να μου επιτραπεί η αλληλογραφία.
Ο Θεός μου έφερε στον νου το σάιτ σας από το οποίο έχω ξαναζητήσει βοήθεια, την έχω πάρει και πραγματικά, σας εκτιμώ! Για αυτό είμαι εδώ. Δεν βρίσκω βοήθεια και ελπίζω σε σας πλέον. Αν δεν μπορείτε να με βοηθήσετε, σας παρακαλώ όπως μου δώσετε έναν σύνδεσμο ή να μου πείτε κάποιο τρόπο, για να επικοινωνήσω με το Τμήμα Υποστήριξης του Google. Έχω λογαριασμό GMail.
Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας! Να είσαστε όλοι καλά και ο Θεός να σας ευλογεί!
Νίκος Π. ★ Αθήνα 

11 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα Νίκο και ευτυχισμένο το νέο έτος

Σε άλλους browser παρουσιάζεται το ίδιο πρόβλημα; Αν όχι, δοκίμασε να κάνεις επαναφορά τον Chrome.

Επισκέφτηκα τη σελίδα με Chrome και δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα. Οπότε, το πρόβλημα είναι από τη δική σου μεριά.

Nick Pelekanakis Lovedreamer απάντησε πριν 3 έτη

Αγαπητέ Γιώργο, καλή σου μέρα!
Για μία ακόμη φορά η βοήθεια του pcsteps.gr ήταν καταλυτική, μέσω εσένα. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Αντιλήφθηκα πως το πρόβλημα εμφανίζεται μόνο στο Chrome και όχι στο Microsoft Edge. Έκανα επαναφορά του Chrome, με βοήθησες 100% εσύ σ' αυτό, μα το πρόβλημα παραμένει, οπότε συνειδητοποιώ πως πρέπει να το διαγράψω και να το επανεγκαταστήσω. Υπάρχει κάποιος οδηγός για να κάνω πιο εύκολα τις ρυθμίσεις μου σ' αυτό κατόπιν;
Καλή συνέχεια, να είσαι πάντα καλά! 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Μπορείς να μας βγάλεις κάποιο screenshot για να δoύμε πως ακριβώς εμφανίζεται η σελίδα; Ανέβασε την εικόνα στο Imgur και στείλε μας τον σύνδεσμο κοινοποίησης.

Αφού δεν λειτούργησε η επαναφορά, το πιο πιθανό είναι να μην δουλέψει ούτε η επανεγκατάσταση.

Αν έχεις συνδεδεμένο Google account στον Chrome, οι ρυθμίσεις σου συγχρονίζονται αυτόματα. Δεν χρειάζεται να τις κάνεις από την αρχή.

Nick Pelekanakis Lovedreamer απάντησε πριν 3 έτη

Σου δίνω τα screenshots στο Chrome και στο Microsoft Edge. Δεν ξέρω τώρα τι να πω μετά από αυτά που μου είπες. Ίσως να χρειαστεί η επανεγκατάσταση ώστε αν αποτύχει και αυτή, να έχω ένα ισχυρό στοιχείο να τους πείσω, να ψάξουν βαθύτερα το site τους για να εντοπίσουν το πρόβλημα εκεί. Τι άλλο...
https://avatars.mds.yandex.net/get-pdb/2979075/0c99c181-2494-49ec-8cd0-86542e9a2437/s1200
https://avatars.mds.yandex.net/get-pdb/2407118/f62ffa10-86a6-46c5-93a1-15c4674bc14c/s1200

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Τελικά κι εμένα εμφανίζεται με το ίδιο τρόπο. Απλά δεν γνώριζα το site, οπότε μου φάνηκε φυσιολογικό. Πάντως δεν θεωρώ ότι είναι πρόβλημα. Απλά έχουν υλοποιήσει τη σελίδα με αυτόν τον τρόπο για Chrome. 

Nick Pelekanakis Lovedreamer απάντησε πριν 3 έτη

Γιώργο, σε παρακαλώ πολύ, θέλω να μου πεις κάτι ακόμα, πολύ σημαντικό. Σου δίνω πάλι τον σύνδεσμο που σου είχα δώσει και έναν ακόμη.
https://yandex.ru/collections/user/nicklovedreamer/
https://yandex.com/collections/user/nicklovedreamer/
Πώς είναι τα γράμματα στο yandex.ru και yandex.com; Είναι κάπου μικρά και πού; Πού είναι φυσιολογικά; Ίσως με αυτό που θα μου πεις, να βγάλω ένα τελικό συμπέρασμα.
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ και περιμένω εναγωνίως την απάντησή σου. Καλή συνέχεια!

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Και στους δύο συνδέσμους το μέγεθος με 100% μεγέθυνση είναι αυτό της εικόνας:
https://imgur.com/a/jwjJIrD

Nick Pelekanakis Lovedreamer απάντησε πριν 3 έτη

Θέλω να σε ρωτήσω κάτι ακόμη, τελευταίο: Εμένα μου βγάζει τα γράμματα μεγαλύτερα στο yandex.com από το yandex.ru. Σε εσένα δεν συμβαίνει αυτό; 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Σε εμένα είναι ακριβώς το ίδιο απλά με αλλαγμένη γλώσσα. Δεν υπάρχει καμία άλλη διαφορά μεταξύ των δύο σελίδων. 

Nick Pelekanakis Lovedreamer απάντησε πριν 3 έτη

Γεια σου, Γιώργο! 
Μετά από όσα μου είπες χθες, αποφάσισα να απεγκαταστήσω το Google Chrome διαγράφοντας τα δεδομένα περιήγησης και να το εγκαταστήσω ξανά. Και πληροφοριακά να σου πω πως το πρόβλημα απαλείφθηκε, δόξα τω Θεώ.
Σε ευχαριστώ από καρδιάς για όλη τη σημαντικότατη βοήθειά σου! Να είσαι εσύ και όλοι εδώ πάντα καλά και να μας παρέχετε τις πολύτιμες συμβουλές σας!!!
Με τις καλύτερες ευχές και εκτίμηση
Νίκος Πελεκανάκης

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση Νίκο. Καλή συνέχεια!