Γιώργος Μιχαηλίδης ρώτησε πριν 2 έτη

Καλημέρα σας. Έκανα εγκατάσταση των win 8.1 σε dual boot με τα win 11. Τα εγκατέστησα στο partition D: που έχω και τις  εφαρμογές των win 11, οπότε δεν θέλω να διαγράψω το partition. Στην προσπάθειά μου να σβήσω τους φακέλους "Windows" ,"Χρήστες", "Αρχεία εφαρμογών (x86)" κλπ, μου λέει ότι "Απαιτείται άδεια από Trustedinstaller....." κλπ.
Πως μπορώ να παρακάμψω το μήνυμα αυτό και να σβήσω τους φακέλους των win 8.1;
Ευχαριστώ πολύ.

4 Απαντήσεις

Γιώργος Μιχαηλίδης απάντησε πριν 2 έτη

Ξέχασα να αναφέρω ότι πριν από αυτό, έκανα την διαδικασία που περιγράφετε σε αντίστοιχο άρθρο σας, msconfig-->καρτέλα Boot-->σβήσιμο των win8.1. --> επανεκίνηση. 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα Γιώργο
Η καλύτερη λύση είναι να μεταφέρεις τα αρχεία σε άλλο partition και να κάνεις διαμόρφωση το partition των Windows. Η δεύτερη εγκατάσταση των Windows λογικά θα χρειαστεί επιδιόρθωση μετά. 

Γιώργος Μιχαηλίδης απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα Γιώργο.
Το ερώτημά μου δεν ήταν σαφές και τώρα το κατάλαβα. Ήθελα να διαγράψω εντελώς τα win 8.1, οπότε δεν τίθεται θέμα "επιδιόρθωσής" τους, μετά.
Προσπάθησα να αλλάξω τα δικαιώματα χρήστη στούς φακέλους των win 8.1 και να παρακάμψω το trustedinstaller, αλλά δεν τα κατάφερα. Θα ήθελα να μάθω πως αλλάζεις τα δικαιώματα χρήστη, έτσι ώστε να μπορείς να σβήνεις φακέλους που δεν σε αφήνουν τα windows να σβήσεις. Το έψαξα και στο internet αλλά τα λιγοστά αγγλικά μου δεν βοήθησαν.
Τελικά βρήκα τη λύση. Έφτιαξα φλασάκι με linux, έκανα boot σε linux και έσβησα τους φακέλους που δεν με άφηναν να σβήσω τα windows.  

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Αν έμπαινες στην εγκατάσταση των 8.1, πήγαινες στις ιδιότητες του φακέλου και πρόσθετες τον εαυτό σου στα δικαιώματα, λογικά μετά θα μπορούσες να τους διαγράψεις. Αλλά και τα Linux είναι μια πολύ βολική λύση.