Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΔιαγραφη τοποθεσιας σε φωτογραφια μετα απο επεξεργασία στην εφαρμογη φωτογραφιες των windows
ΠΡΙΟΒΟΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ρώτησε πριν 10 μήνες

Διαπίστωσα ότι όταν επεξεργάζομαι τις φωτογραφίες με την εφαρμογή «Φωτογραφίες» των windows 11 (με τελευταία ενημέρωση) χάνεται η τοποθεσία λήψης της φωτογραφίας (συνήθως παραμένει η πρώτη όπως φαίνεται και στο βίντεο που βρίσκεται στον συνδεσμο Διαγραφη τοποθεσιας σε φωτο.mp4  )
Επισυνάπτω και φωτο πριν και μετά τη διόρθωση

5 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 10 μήνες

Καλημέρα Σπύρο! Αυτό είναι καθαρά θέμα του συγκεκριμένου προγράμματος επεξεργασίας. Η μόνη λύση είναι είτε να χρησιμοποιήσεις άλλο πρόγραμμα που δεν αφαιρεί την τοποθεσία, είτε να προσθέτεις εσύ την τοποθεσία ξανά χειροκίνητα. 

ΠΡΙΟΒΟΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ απάντησε πριν 10 μήνες

Γνωριζετε πως μπορω να το αναφερω στη microsoft ?

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 10 μήνες

Στα Windows υπάρχει μια εφαρμογή με όνομα Feedback Hub όπου μπορείς να αναφέρεις πράγματα που νομίζεις ότι δεν λειτουργούν σωστά.

ΠΡΙΟΒΟΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ απάντησε πριν 10 μήνες

Επικοινωνησα με Feedback Hub και δεν βρήκα λύση, έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο προγραμμα γρηγορης επεξεργασίας πολλών φωτογραφιών  (όχι το Photoshop που το χρησιμοποιώ για ειδικές περιπτωσεις)
Ευχαριστω
 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 10 μήνες

Ανάλογα τι ακριβώς ψάχνεις. Αν θες κάτι προχωρημένο στυλ Photoshop αλλά δωρεάν, μπορείς να δεις το Gimp. Επίσης, μπορείς να ρίξεις μια ματιά στον οδηγό μας εδώ.