Γιώργος Μιχαηλίδης ρώτησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα σας. Προσπαθώ να κάνω εγγραφή στο διαγωνισμό σύμφωνα με τις οδηγίες του άρθρου "Διαγωνισμός Αξίας 30.000 Ευρώ Από Την Be Quiet!".
Όταν πατώ "Send" δεν γίνεται τίποτα. Δεν βγάζει κάποιο μήνυμα κα δεν προχωράει στην εγγραφή. Χρησιμοποίησα Edge και Firefox και έχω και στα δύο το ίδιο πρόβλημα.
Ευχαριστώ.

6 Απαντήσεις

Konstantinos Moschoutis απάντησε πριν 2 έτη

Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα τι μπορεί να γίνει;

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα φίλε μου
Ο διαγωνισμός γίνεται από την ίδια την εταιρεία, οπότε δεν έχουμε κάποια πρόσβαση εμείς στην πλατφόρμα τους για να αντιμετωπίσουμε τυχόν προβλήματα.

Γιώργος Μιχαηλίδης απάντησε πριν 2 έτη

Καλημέρα Γιώργο. Εσύ έχεις εντοπίσει το πρόβλημα ή όχι; Αν όχι ποιόν browser χρησιμοποίησες. Πιστεύεις να είναι θέμα browser ή κάποιο προσωρινό πρόβλημα στους servers της BQ; 
Ευχαριστώ πολύ.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Δεν μπορώ να κάνω δοκιμή γιατί είμαι συντελεστής του PCsteps και δεν θέλω να ρισκάρω μια στις εκατό να είμαι ο νικητής. Ωστόσο, μπορείς να μας πει κάποιος άλλος χρήστης την εμπειρία του.

TELEIOS G2 απάντησε πριν 2 έτη

Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα από τον σύνδεσμο που έχει το άρθρο. Μπήκα κανονικά στο site τους ( https://www.bequiet.com/en ) και από εκεί επέλεξα να με πάει στην σελίδα του διαγωνισμού και δούλεψε κανονικά η εγγραφή.

Γιώργος Μιχαηλίδης απάντησε πριν 2 έτη

Όντως. Στην αρχική σελίδα της Be Quiet, επιλέγεις τον διαγωνισμό, συμπληρώνεις στοιχεία, πατάς send και τελικά σου βγάζει μήνυμα: "Thank you for participating. All winners will be announced until October 13, 2022.".
Δεν πρέπει να μπούμε μέσω του συνδέσμου του pcsteps.