Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΔωρεάν εφαρμογές για υπολογιστές
Evaggelos Gazis ρώτησε πριν 12 μήνες

Καλημέρα σε όλους τους συντελεστές του pcsteps. Κάνετε πάρα πολλή καλή δουλειά, συνεχίστε έτσι! Διάβασα τον οδηγό για τις δωρεάν εφαρμογές για υπολογιστές. Επειδή εγώ πάντα όταν επισκευάζω υπολογιστές και περνάω εκ νέου τα Windows, εγκαθιστώ και malware scanner μαζί με antivirus για μεγαλύτερη ασφάλεια, έχω να πω το εξής. Επειδή έχω χρησιμοποιήσει κατά καιρούς τόσο το malwarebytes, όσο και το superantispyware, θέλω να τονίσω ότι ότι λήγει η δωρεάν δοκιμαστική άδεια χρήσης λίγων ημερών, τότε, τόσο το malwarebytes, όσο και το superantispyware, συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικά, όμως δεν παρέχουν πλέον προστασία σε πραγματικό χρόνο! Για να έχουμε προστασία σε πραγματικό χρόνο και μετά το πέρας των ημερών λήξης της δοκιμαστικής άδειας, χρειαζόμαστε την επί πληρωμή έκδοση. Άρα, δεν είναι και τόσο δωρεάν αυτές οι εφαρμογές; Εσάς ποια είναι η απόψή σας; Εγώ, μπορεί να κάνω και λάθος, απλά αυτές τις εφαρμογές τις έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές. Πού μπορώ να βρω κλειδιά ενεργοποίησης τόσο για malwarebytes, όσο και για superantispyware στη σωστή τιμή; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

4 Απαντήσεις

Dimitris 008 απάντησε πριν 11 μήνες

Για μένα ,καλά κάνεις και τους βάζεις αυτά τα malware scanner .Μα αν δεις τους όρους των ερωτήσεων ,Η ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ 😥
 
Τα win10 έχουν ούτως ή άλλως το windows defender ενεργό και δε χρειάζεται απενεργοποίηση ,επειδή τα σκέτα antivirus δεν έχουν δικό τους firewall όπως έχουν οι σουΐτες security .
Ένα μόνο ενεργό firewall είναι αρκετό. Περισσότερα ενεργά firewall ,θα ήταν ενδεχομένως πρόβλημα για το λειτουργικό.
 
Αν κι έχω δοκιμάσει με προϊόν Internet security και το Malwarebytes ,δεν είχα αντιμετωπίσει πρόβλημα ποτέ ,όσο διαρκούσε η δοκιμαστική έκδοση του Malwarebytes .

Evaggelos Gazis απάντησε πριν 11 μήνες

Τους γνωρίζω πολύ καλά τους όρους του pcsteps, όσον αφορά την πειρατεία. Κι εγώ είμαι κατά της πειρατείας. Απλά ρώτησα αν μπορώ να βρω σε μια καλή τιμή άδειες χρήσης των malware scanners που ανέφερα.

Dimitris 008 απάντησε πριν 11 μήνες

Βασικά βρήκα κάτι για το Malwarebytes ,αν πάρω το "ΟΚ" θα δώσω λινκ . Να μή παραβιάζω και τους όρους των ερωτήσεων.
 
Επίσης έχω βρει ένα σάιτ για φθηνές Άδειες για antivirus ,και για το Malwarebytes που είναι από τον Καναδά. Απ ότι είδα ,στέλνουν με email το κλειδί. Απλά εκεί δεν ξέρω αν οι τιμές είναι σε Καναδικά δολλάρια ή των ΗΠΑ .

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 11 μήνες

Καλησπέρα, όσον αφορά τα παραπάνω malware scanners θεωρώ ότι δεν είναι καθόλου παραπλανητικό το πόσο δωρεάν είναι, αφού οι δωρεάν λειτουργίες τους είναι ξεκάθαρες, δες και εδώ. Δυστυχώς, αυτή τη στιγμή δεν έχουμε να σου προτείνουμε κάποιο site με οικονομικότερα κλειδιά τέτοιων εφαρμογών..