JIM ADAMS ρώτησε πριν 5 έτη

Γεια
σας παιδιά! Θέλω να βάλω μια δωρεάν εφαρμογή πλοήγησης χωρίς πρόσβαση στο διαδίκτυο σε ένα Xiaomi Redmi 6. Διαβάζοντας τον οδηγό σας κατέληξα στο Here WeGo και ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να κατεβάσω και να σώσω τους χάρτες στην εξωτερική κάρτα και εάν η εφαρμογή από την στιγμή που θα την εγκαταστήσω θα κάνει το smartphone πιο αργό (λόγω κατανάλωσης RAM). Ευχαριστώ πολύ!

5 Απαντήσεις

JIM ADAMS απάντησε πριν 5 έτη

Επίσης να ρωτήσω αν η συνεχής εγκατάσταση, απεγκατάσταση εφαρμογών σε adroid δημιουργεί προβλήματα στο λειτουργικό. Αν ναι, υπάρχει κάποιο ασφαλές όριο (εγκατάστασης, απεγκατάστασης) που δεν επηρεάζει αρνητικά το λειτουργικό; Ευχαριστώ!

Deleted User απάντησε πριν 5 έτη

Καλημέρα ,χρόνια πολλά !!  Εννοείς κάρτα μνήμης sd ?  Aν ναι ,μπορείς κανονικά.
https://help.here.com/en/support/solutions/articles/24000008926-can-i-save-the-maps-that-i-download-for-here-wego-to-an-external-drive-e-g-an-sd-card-
Δε νομίζω να γίνει πιό αργό.
Για τη 2η ερώτηση ,όχι . Δε παίζει τέτοια περίπτωση. Μπορεί απλώς με τον καιρό ,η συχνή απεγκατάσταση/εγκατάσταση εφαρμογών να φθείρει την sd .(Όπως δηλαδή φθείρεται με τον καιρό ο σκληρός δίσκος στον υπολογιστή.)
Εγώ με 8 giga ram έχω καμιά 10-12 εφαρμογές στην sd και δεν είδα διαφορά. Χωρίς τις προεγκατεστημένες.

Deleted User απάντησε πριν 5 έτη

1,5 giga είναι η ram μου.  Ο χώρος αποθήκευσης συσκευής είναι 8 giga.
Μπερδεύτηκα.😄

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα και από μένα,
Η ληφθέντες χάρτες δεν επηρεάζουν την RAM όταν δεν χρησιμοποιούνται. Όταν χρησιμοποιούνται, χρησιμοποιούν μνήμη όπως κάθε εφαρμογή. 
Το λειτουργικό δεν φθείρεται από την εγκατάσταση/απεγκατάσταση εφαρμογών. Ωστόσο, λόγω των αυξανόμενων αρχείων συστήματος και cache, κάλο είναι να κάνουμε ένα factory reset 1-2 φορές τον χρόνο. 

JIM ADAMS απάντησε πριν 5 έτη

Dimitris 008, Γιώργο Τράντζα, σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες σας. Καλές γιορτές και καλή χρονιά!