Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Υπολογιστής / HardwareΕίναι το τέλος του δίσκου κοντά?
Kostas Stavridis ρώτησε πριν 8 έτη

Καλημέρα και χρόνια πολλά!!Τις τελευταίες ημέρες έχω την συγκεκριμένη εικονα (συνήθως στο reboot) και αναρωτιέμαι αν το τέλος του δίσκου είναι κοντά..Απο σχετική αναζήτηση έχω δεί ότι συνήθως τα μηχανήματα της HP το εμφανίζουν αυτό και εμένα είναι HP. τα σχετικά του Hardware αναφέρονται στο screen shot

5 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Κάνε ένα τεστ με το crystal disk info

Kostas Stavridis απάντησε πριν 8 έτη

Τo defrag δεν νομίζω ότι έχει να κάνει σχέση,bios update είχα κάνει πρίν κανα χρόνο και έκτοτε δεν έχει βγεί καινούρια έκδοση (τουλάχιστον μέχρι πριν κανα μήνα που είχα κοιτάξει) ckhdsk και sfc έκανα λίγο μετά γιατί μου εμφάνιζε μια προειδοποιήση ότι ό "κάδος ανακύκλωσης στον Ε είναι κατεστραμμένος" έτρεξα τις εντολές και σταμάτησε.. Λες να έφταιγε αυτό? την συγκεκριμένη ειδοποίιση την είχε βγάλει και στο παρελθόν κανα δυο φορές (αραια και που δηλαδή).
Όσο για τεστ με το crystal disk δεν το έχω κάνει (θα το δοκιμάσω ...του χρόνου πια) αν και τα smart disk test από το ashampoo HDD3 control ήταν όλα OK

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Αφού το μήνυμα στο BIOS αναφέρει το SMART, το Crystal Disk Info είναι εξ' ορισμού η εφαρμογή για την ανάλυση του SMART. Γράψε μας όταν έχεις αποτελέσματα.

Kostas Stavridis απάντησε πριν 8 έτη

καλημέρα!ναι ξέρω ότι άργησα λίγο να κάνω το crystaldisk αλλά το έκανα..να ένα screenshot όπου εγώ τα βλέπω όλα καλά πάντως.
http://s30.postimg.org/6alhna9wh/smartdisk.jpg

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Αρά θέλει λίγο ψάξιμο. Για ρίξε μια ματιά εδώ
http://support.hp.com/us-en/document/c00480479