Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΕγκατάσταση Ελληνικής ROM σε Redmi Note 3
Τατιάνα Τσίρκα ρώτησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα σας. Έχω ένα Xiaomi Redmi Note 3 μοντέλο του 2016. Το είχα αγοράσει από σκρουτζομάγαζο το οποίο είχε εγκαταστήσει τότε μια ελληνική ROM. Από τότε το κινητό τρέχει MIUI 7 και δεν ενημερώνεται από μόνο του. Το κινητό αυτό έβγαζε διάφορα προβλήματα από την αρχή, και πιστεύω ότι συνεχίζονται λόγω του ότι δεν έχει ενημερωθεί ποτέ. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι το εξής: Πώς θα μπορούσα να το ενημερώσω στην τελευταία ενήμερωση του MIUI που μπορεί να δεχτεί αυτό το μοντέλο(νομίζω είναι το MIUI 9), και τέλος αν το κάνω αυτό, θα σβηστούν τα δεδομένα της συσκευής ή όχι; Η αλήθεια είναι ότι έχω κοιτάξει σε σχετικά forums γι'αυτό το θέμα, αλλά δεν έχω καταφέρει να βγάλω άκρη. Η βοήθειά σας θα μου ήταν ιδιαιτέρως πολύτιμη. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων!

4 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα Τατιάνα
Δεν βρήκα κάποιο ROM με MIUI 9 ή 10 για τη συγκεκριμένη συσκευή. Ρίξε μια ματιά στον οδηγό μας για το πως θα αναζητήσεις συμβατές ROM:

https://www.pcsteps.gr/248062-πώς-κάνω-αλλαγή-rom-σε-xiaomi-κινητό/

orestisfraSPDR . απάντησε πριν 5 έτη

αν κάνεις flash καινούριο rom θα χάσεις τα αρχεία σου. άρα κράτα ένα back up. η xiaomi έχει αναλυτικές πληροφορίες για το πώς να κάνεις flash καινούριο rom. υπάρχει επίσης και ελληνικό community forum για xiaomi συσκευές

Deleted User απάντησε πριν 5 έτη

Aυτό εδώ είναι.
https://xiaomi-miui.gr/community/
Κι αυτό είναι το xiaomi support  εδώ στην Ελλάδα.
https://www.xiaomi-greece.gr/support

Τατιάνα Τσίρκα απάντησε πριν 5 έτη

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Πάρα πολύ μεγάλη βοήθεια! Σας εύχομαι καλή συνέχεια.