Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΕγκατάσταση Windows XP από bootable USB
Γεώργιος Τσολάκογλου ρώτησε πριν 6 έτη
Καλησπέρα,   Έχω ένα laptop με Windows 7 και θέλω να προσθέσω και τα Windows XP, αλλά το laptop έχει μόνο ένα σκληρό δίσκο και έτσι δημιούργησα ένα δεύτερο partition για να εγκατασταθούν εκεί τα XP. Επιπλέον, το laptop δεν έχει DVD Drive.   Δημιούργησα ένα bootable USB, αλλά έχω μερικές απορίες:      1. Πώς θα εγκαταστήσω τα XP στο partition που θέλω;      2. Αν μού ζητηθεί διαμόρφωση δίσκου θα μού λέει σε ποιο partition θέλω ή θα κάνει               διαμόρφωση σε όλο το δίσκο, με συνέπεια να διαγραφούν τα Windows 7 μαζί με όλα τα άλλα αρχεία;      3. Όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση θα εμφανιστεί αυτόματα η επιλογή Windows 7 - XP, ώστε να επιλέγω από που θα ξεκινήσει;   Να σημειώσω ότι το laptop όταν αγοράστηκε είχε Windows XP, αλλά έπειτα εγκατέστησα τα Windows 7 και όταν κάνει boot μού δίνει την επιλογή ανάμεσα στα Windows 7 (προεπιλεγμένη) και "Προηγούμενη έκδοση Windows".
7 Απαντήσεις
Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 6 έτη
1)Κατά την εγκατάσταση θα σου ζητήσει να επιλέξεις 2)Ναι, θα κάνει στο partition που θα έχεις επιλέξει. 3)Το πιο πιθανό είναι πως θα ενημερωθεί αυτόματα.
Γεώργιος Τσολάκογλου απάντησε πριν 6 έτη
Ξεκινάω την διαδικασία αλλά μού εμφανίζει αυτές τις επιλογές. http://imgur.com/kame3rR Ποια θα πρέπει να επιλέξω, ώστε να μην επηρεαστούν τα Windows 7 μαζί με τα αρχεία; Ξέχασα να αναφέρω ότι όταν αγόρασα το laptop είχε εγκατεστημένα μαζί με τα Windows XP και τα Ubuntu (τα οποία διέγραψα μετά από λίγα χρόνια).
Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 6 έτη
Δεν καταλαβαίνω από που προέκυψε  αυτό το μενού. Η λογική επιλογή είναι το 2 και 3
Γεώργιος Τσολάκογλου απάντησε πριν 6 έτη
Δεν ανέφερα ότι μπορώ να επιλέξω και την γραμμή που είναι κάτω από το 2 και 3. Θα πρέπει να επιλέξω την γραμμή όπου είναι το 2 και 3 ή την από κάτω γραμμή;
Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 6 έτη
Ο hd1 είναι το ένα partition και ο hd2 το άλλο. Ανάλογα με το ποιο partition εμφανίζεται ως hd2 στην διαχείριση δίσκων, θα επιλέξεις και την αντίστοιχη επιλογή.
Γεώργιος Τσολάκογλου απάντησε πριν 6 έτη
Ο HD2 είναι ο "Windows XP"; Επειδή θέλω εκεί να τα εγκαταστήσω. http://imgur.com/M5SHpUD
Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 6 έτη
Στην εικόνα φαίνεται ότι έχεις και άλλον σκληρό στον υπολογιστή σου..