Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΕμφάνιση γλώσσας των windows
Δημήτρης Γαλανός ρώτησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα στην ομάδα, έχω το εξής πρόβλημα. Έκανα φορμάτ πριν 1 εβδομάδα και μετά από update το input indicator έχει εξαφανιστεί με αποτέλεσμα να μην μπορώ να αναζητήσω στα windows ή να δημιουργήσω έναν τοπικό χρήστη κτλ. Μίλησα με το support της Microsoft στα ελληνικά η οποία με παρότρυνε να κάνω επανεγκατασταση αλλά με διατήρηση αρχείων. Το πρόβλημα επιλυθηκε ώσπου εχτές πάλι τα ίδια. Το optional update που έχει εδώ και κάποιες μέρες δεν το έχω κάνει αλλά το πρόβλημα ξανά βγήκε. Θέλω να μου πείτε τι μπορώ να κάνω. Βέβαια με είπε ότι μπορεί να είναι και θέμα κλειδιού. Το κλειδί το έχω ενεργοποιημένο με τον Microsoft account μου. 

5 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα Δημήτρη

Στις ρυθμίσεις εξατομίκευσης των Windows, η σχετική επιλογή φαίνεται να είναι ενεργή; Οδηγίες για το που βρίσκεται θα βρεις εδώ.

Αν ναι, δοκίμασε να εγκαταστήσεις μια επιπλέον γλώσσα στα Windows και δεν αν εμφανιστεί το input indicator.

Δημήτρης Γαλανός απάντησε πριν 3 έτη

Δυστυχώς δεν λειτουργεί. Δεν ξέρω τι έχει πάθει η Microsoft τελευταία, αλλά ας ελπίσω να το φτιάξει αυτό το "bug"

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Αν έχεις χρόνο, θα μπορούσες να δοκιμάσεις να κάνεις εγκατασταση μια παλιότερη έκδοση των Windows 10 και να δεις αν εμφανίζεται το ίδιο πρόβλημα. Μπορείς να βρεις τα ISO εδώ.

Deleted User απάντησε πριν 3 έτη

Αν υπάρχουν 2 γλώσσες στη διάταξη πληκτρολογίου ,η εναλλαγή πχ από Αγγλικά στα Ελληνικά γίνεται πατώντας το πλήκτρο των windows + το πλήκτρο διαστήματος.(το ΚΕΝΟ)

Κι εμένα μου το έκανε και το διόρθωσα από τις Ρυθμίσεις--Ώρα και γλώσσα. Τώρα δε θυμάμαι αν επέλεξα Ελληνικά ή Αγγλικά ,μου ζητήθηκε Επανεκκίνηση ,την έκανα κι εμφανίστηκε το εικονίδιο.

Deleted User απάντησε πριν 3 έτη

Λάθος..." Έξοδος" πάτησα κι όχι Επανεκκίνηση.