Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΕνεργοποιηση usb debugging εκτος τηλεφωνου
Ιωάννης Χαράλαμπος ρώτησε πριν 7 έτη

Χαιρεται. Αγορασα απο κινα μια οθονη για το κινητο μου, ενω ακολουθησα πιστα οδηγους και τα λοιπα για την εγκατασταση της οταν εν τελει πηγα να ανοιξω το τηλεφωνο. Απλα δεν ανοιγε. Αυτο που με ενδιαφερει τωρα, επειδη διαβασα αριστερα δεξια ΟΤΙ ΙΣΩΣ να ευθυνεται το γεγονος οτι η οθονη δεν ειναι συμβατη με το παρον λογισμικο του κινητου μου και οτι πρεπει να κανω downgrade σε kitkat, ειναι να βρω καποιον τροπο για να ενεργοποιησω το usb debugging εκτος κινητου ουτως ωστε να κανω flash το ftf μεσω flashtool. Εκτος και αν γνωριζεται εσεις καποιον τροπο να κανω flash τη rom χωρις να χρειαζεται να ειναι ενεργοποιημενο το usb debugging. 

Υ.Γ Για οσους ισως δεν καταλαβαν το κινητο δεν ανοιγει καθολου.

3 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Γιάννη, είσαι σίγουρος ότι είχε χαλάσει μόνο η οθόνη? Έχεις κάποια ένδειξη ότι το κινητό μπορεί να λειτουργεί ?
Ρίξε μία ματιά σε διάφορα forum :
https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1674320
https://androidforums.com/threads/bootloop-no-recovery-no-usb-debugging.790315/

Ιωάννης Χαράλαμπος απάντησε πριν 7 έτη

Φορτιζει, ανοιγει κανονικα, τουλαχιστον ετσι φαινεται απο τις δονησεις που κανει οταν παταω να ανοιξει και μετα αφου περιμενω να κανει boot του κανω reset και δονειται. Εχω ηδη αφιερωσει τουλαχιστον ενα τριωρο σε forum τυπου xda διχως να εχω βρει κατι :(

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 7 έτη

Γιάννη, δεν ξέρω τι να σου πω, ίσως η καλύτερη λύση είναι να το πας σε κάποιο service..