Αριστείδης Σγατζός ρώτησε πριν 1 έτος

Τις τελευταίες μέρες το τηλέφωνο προπαθεί να κατεβάσει την ενημέρωση του MIUI14 αλλά η λήψη" σέρνεται. Κατέβασα από το site της εταιρείας το αρχείο της ενημέρωσης, το αποσυμπίεσα στο PC, και μετέφερα τα αρχεία στο κινητό, αλλά δεν ξέρω πώς να το εγκαταστήσω. Δεν είναι τύπου .apk και το τηλέφωνο δεν δείχνει να αναγνωρίζει κάποιο απ' τα αρχεία της λήψης. Ώντας άσχετος με αυτά έψαξα στο Internet , αλλά κανείς δεν απαντά στο πώς να το κάνω. Μήπως ξέρετε εσείς;

2 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Καλημέρα Αριστείδη! Τι ακριβώς είναι αυτό που κατεβάσεις, update ή μήπως ολόκληρη τη ROΜ; Μπορείς να μας στέιλεις ένα λινκ; Πάντως, λογικά απλά είχε θέμα ο server και σύντομα θα σου γίνει η λήψη κανονικά. 

Vasilis Lam απάντησε πριν 1 έτος

 1. Δες αν εχεις EU ή Global MIUI.
 2. Κατεβασε το αντιστιχο:
  EU (EEA): https://bigota.d.miui.com/V14.0.2.0.TKFEUXM/miui_SWEETEEAGlobal_V14.0.2.0.TKFEUXM_d0e173e130_13.0.zip
  Global:
  https://bigota.d.miui.com/V14.0.1.0.TKFMIXM/miui_SWEETGlobal_V14.0.1.0.TKFMIXM_dd214aa68d_13.0.zip
 3. Οταν κατεβει το αρχειο πανε στις ρυθμισεις > σχετικα με το τηλεφωνο > πατα την εκδοση MIUI πανο αριστερα > και στη συνεχεια πατα πολλες φορες συνεχομενα το μεγαλο το 13 > μετα απο αυτο πατα τις 3 τελιες πανο αριστερα και επιλεξε την επιλογη "επιλογη πακετου ενημερωσης" διαλεξε το αρχειο που κατεβασες και θα γινει η εγκατασταση  (εμενα λεει 14 γιατι εχω κανει ηδη το update)