Αλεκος Αλεξανδρος ρώτησε πριν 1 έτος

συμβαινει καποιους μηνες τωρα. εκανα μερικα που βρηκα στο νετ, αλλά χωρις αποτελεσμα. το μηχανημα που τρεχει τα 11, δεν πληροι τις προϋποθεσεις για τα 11, αλλά εως πριν το καλοκαιρι επαιρνε κανονικα τις ενημερωσεις...
καμια ιδεα;
ευχαριστω!

2 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 1 έτος

Καλημέρα Αλέκο, έχεις δοκιμάσει και αυτά που προτείνουν και εδώ?

Χρήστος Δρακάκης απάντησε πριν 1 έτος

Το ότι "δεν πληροί τις προϋποθεσεις για τα 11" πού το λέει ακριβώς? Αν δεν τις πληρούσε δε θα ήταν δυνατόν να τα εγκαταστήσεις ούτως ή άλλως. Και τα error-codes δε σημαίνουν κάτι τέτοιο. Το error 0x80248007 σημαίνει Update Error, και μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους. Πχ, από το Google Search: The update error 0x80248007 means that there are either missing files in the Windows Update, or Windows Update can't locate the Microsoft Software License Terms. The error usually happens when you're trying to update Windows or any Windows drivers using Windows Update.
 
Επίσης με το Google Search μπορείς να αναζητήσεις διάφορες λύσεις και workarounds. Θα έλεγα ξαναδοκίμασε, αφού κάνεις reboot και κλείσεις (όσο γίνεται) τα start-up applications. Πρέπει ίσως να καθαρίσεις και το SoftwareDistribution folder. Δες περισσότερα εδώ. Υπάρχει και το Windows Update Troubleshooter (δεν ξέρω από πού μπορείς να το τρέξεις στο σύστημά σου, οπότε ψάξτο στο search στο task-bar), κάποιες φορές το η ΒΔ του Update χαλάει και χρειάζεται φτιάξιμο.