Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΕξατομίκευση δεύτερης οθόνης
Περικλής Μαραντίδης ρώτησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα.
Στην κύρια οθόνη του υπολογιστή ανοίγω ένα παράθυρο στο chrome. Τη δεύτερη οθόνη όμως δεν τη βλέπω εγώ. Είναι σε άλλο χώρο. Το ερώτημα μου λοιπόν. Πώς μπορώ να ανοίξω ενα δεύτερο παράθυρο στο chrome στην κύρια οθόνη και κατόπιν να το μεταφέρω και να το κεντράρω στην δεύτερη οθόνη που δεν βλέπω ; Αλλά να μπορώ να το χειρίζομαι. Μη μου πείτε ότι δε γίνεται. Σίγουρα θα υπαρχει κάποιος τροπος.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

5 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Για να σου πούμε αν γίνεται, πρέπει να καταλάβουμε την ερώτηση σου, πως έχουν συνδεθεί οι οθόνες στον υπολογιστή σου;
Και τι εννοείς να μεταφέρεις το παράθυρο στην οθόνη που δεν φαίνεται αλλά να μπορείς να το χειρίζεσαι, εν τέλει τι ακριβώς θέλεις να κάνεις;

Περικλής Μαραντίδης απάντησε πριν 8 έτη

Εγω βλεπω την κύρια οθόνη που είναι συνδεδεμένη με vga και η δεύτερη οθόνη που δεν βλέπω είναι συνδεδεμένη με dvid. Για παράδειγμα εχω ενα παράθυρο του chrome ανοιχτό και είμαι στο youtube. Θέλω ομως να ανοίξω ενα δεύτερο παράθυρο παλι στο youtube με άλλο βίντεο. Αυτό το δεύτερο παράθυρο όμως θέλω να φαίνεται μόνο αυτό στη δεύτερη οθόνη. Πως θα το εμφανίσω στη δεύτερη οθόνη με την οποία δεν εχω οπτική επαφή ; Αλλά θέλω κιόλας να μπορώ να το χειρίζομαι μέσω της πρώτης οθόνης. Δηλαδή να το βλέπω και στην κύρια οθόνη. Κάτι σαν teamviewer δηλαδή μεταξύ οθονών.

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Δοκίμασε winkey +P και "Αναπαραγωγή". Με αυτό τον τρόπο ότι βλέπεις εσύ στην δικιά σου οθόνη, ακριβώς το ίδιο θα φαίνεται και στην 2η.

Περικλής Μαραντίδης απάντησε πριν 8 έτη

Δεν ρώτησα αυτό. Θέλω μόνο και ΜΟΝΟ το δεύτερο παράθυρο να εμφανίζεται στη δεύτερη οθόνη. Και το πρώτο παράθυρο μόνο στην πρώτη.

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Και μετά θέλεις να διαχειρίζεσαι το 2ο παράθυρό χωρίς να το βλέπεις μιας και θα εμφανίζεται μόνο στην 2η οθόνη. Δεν γίνεται αυτό.