Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΕπείγον-Δεν είναι δυνατο το άνοιγμα του αρχείου (PSUAMain.exe)
Χάρης Κ. ρώτησε πριν 9 έτη

Όλα ήταν ομαλά.Πατάω στο Liberkey και ξαφνικά βλέπω το Panda και εικονίδια ότι έκανε neutralized κάποια dll(το ένα σχετικό με Iobit).
Ξαφνικά όπου και αν πατήσω(οποιοδήποτε πρόγραμμα)μου βγάζει δεν είναι δυνατό το άνοιγμα,η εφαρμογή δεν είναι έγκυρη).Πάω στην εκτέλεση πατάω msconfig(δεν είναι δυνατή).
δεν είναι δυνατό το άνοιγμα του αρχείου c:\windows\system32(Κάτι τέτοια.Επίσης κάποια στιγμή είδα και το PSUMain.exe Που σχετίζεται με το Panda Internet Security.Το εικονίδιο του Panda εξαφανισμένο και όταν πάω από τα προγράμματα το αναζητά.Όπως και το εικονίδο Liberkey εξαφανισμένο.
Χρειάζομαι τον υπολογιστή καθημερινά για τη δουλειά μου.Τώρα μπήκα σε ασφαλή λειτουργία και πάλι καλά που μπορώ να χρησιμοποιήσω το Abbyfinereader και το Word.Αλλά δε μπορώ να εκτυπώσω.Άρα επείγει να το φτιάξω.
Επίσης ξεκίνησα scan για ιους με το Avira Cleaner.
EΠίσης το λειτουργικό είναι το Windows XP Home Edition.

TΙ κάνω?

2 Απαντήσεις

gewrgios pappas απάντησε πριν 9 έτη

κανε uninstall το panda μεσω του iobit και μετα θα παιζει κανονικα και εκτος safe mode.

Χάρης Κ. απάντησε πριν 9 έτη

Εγκατέστησα την Portable έκδοση του Revo Uninstaller και απεγκατέστησα το Panda.Όντως το πρόβλημα λύθηκε.Σε ευχαριστώ.
Τι προκάλεσε όμως το πρόβλημα;Θα εγκαταστήσω το Avira και ίσως αγοράω κάποια έκδοση.Τουλάχιστον έχουν live support και καλό πρόγραμμα.Το Panda Internet Security 2015 το είχα βρει ως promo 6 μηνών.
Επίσης το Avira Cleaner βρήκε 3 Malwares:ένα adware και δύο CR Donwloaders(τα οποία τελευταία νομίζω αφορούν κατέβασμα rom για παιχνίδια παλιών κονσολών που έχω κατεβάσει,πιθανώς να είναι false positive).