Ισαάκ-Αναστάσης Μπασούκος ρώτησε πριν 2 έτη

Χαίρεται στη παρέα!!!
Ήθελα να ρωτήσω και αν μπορείτε μου απαντάτε. Σκανάρω στο scanner μου την ταυτότητά μου και θα ήθελα να είναι στην ίδια σελίδα πράγμα που δε γίνεται!
Για να το βάλω στην ίδια σελίδα θα πρέπει να το κάνω σε μορφή εικόνας και να το ανοίξω στο word και έπειτα να το αποθηκεύσω ως pdf. Όμως χαλάει η ποιότητα της εικόνας όταν γίνεται αποθήκευση με αυτόν τον τρόπο!!
Υπάρχει τρόπος να σκανάρω σε pdf τις δύο πλευρές της ταυτότητάς μου και να τις βάλω σε μία σελίδα ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΘΕΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ???
Σας ευχαριστώ!

7 Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 2 έτη

Εννοείς το scanner από εκτυπωτή-πολυμηχάνημα ;;
 
Σίγουρα δεν υπάρχει κάποιο εικονίδιο με το σύμβολο + δηλ ,αφού σαρώσεις τη μία πλευρά ,μετά πατάς το + και ξεκινάς νέα σάρωση. (??)
 
Αφού σκανάρεις και την άλλη επιφάνεια ,πατάς "Τέλος" και αποθηκεύεις το αρχείο pdf όταν σου βγάλει το σχετικό παράθυρο στον υπολογιστή. Κι έχεις 2 εικόνες σε ένα pdf .Σου λέω με βάση το δικό μου πολυμηχάνημα.

Ισαάκ-Αναστάσης Μπασούκος απάντησε πριν 2 έτη

Έχει αυτή τη δυνατότητα αλλά το βγάζει σε δύο σελίδες και δε μπορώ να το κάνω μία σελίδα από το πρόγραμμα!....

Deleted User απάντησε πριν 2 έτη

Καλημέρα ,τώρα κατάλαβα πώς ακριβώς το θες.
 
Έτσι όπως κάνεις με τον τρόπο που είπα ,αυτό είναι αρκετό. Σου το ξεκαθάρισαν σαφές πως θέλουν ενωμένες τις εικόνες αυτοί που θες να τους τη στείλεις ;;
 
Έχω στείλει ταυτότητα κι ένα άλλο 3σέλιδο πιστοποιητικό σε ΟΑΕΔ και Ειρηνοδικείο αντίστοιχα με τον τρόπο που είπα ,κι έκανα τη δουλειά μου χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. (και γενικά όπου έχω στείλει κάτι ηλεκτρονικά.
 
Μπορεί να γίνει αυτό που λες ,μα επειδή φοβάμαι γιατί είναι προσωπικό έγγραφο / δεδομένα ,ας περιμένουμε να απαντήσει ο Γιώργος τώρα όπου να ,ναι σε λίγο. 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλημέρα Ισαάκ
Δυστυχώς, δεν γνωρίζω κάποιον άλλον τρόπο πέρα από αυτόν που χρησιμοποιείς. Μια άλλη λύση, είναι να σκανάρεις την ταυτότητα εικόνα ως εικόνα και όχι PDF, να τις κάνεις περικοπή με κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας, και μετά να της ενώσεις σε ένα PDF.

Deleted User απάντησε πριν 2 έτη

Γιώργο ,κι εγώ σκέφτηκα τρίτο πρόγραμμα ,μα εδώ είναι ταυτότητα. Όχι 2 φωτό με πχ γάτα και ποντίκι ,για να τα ενώσει να τα κάνει 1 πράγμα.
 
Ξέρουμε αν θα αποθηκευθούν δεδομένα στον server του προγράμματος /εταιρίας που το έχει ;;

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Κάποιο τοπικό πρόγραμμα θα χρησιμοποιήσεις όχι κάποια online υπηρεσία. Μπορείς να δεις κάποιες προτάσεις μας εδώ.

Ισαάκ-Αναστάσης Μπασούκος απάντησε πριν 2 έτη

Παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, ήλπιζα αν υπήρχε τρόπος να γίνει πιο γρήγορα και να μη περνάω τα σκαναρισμένα από πρόγραμμα σε προγράμμα!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑΤΙ ΧΑΡΗ ΣΕ ΕΣΑΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΣΩΣΤΗ ΑΓΟΡΑ!
Βοηθάτε πολύ κόσμο!