Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΕπιλογή κατάλληλου laptop
Korinna Stamatiadou ρώτησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα,
Ποιο laptop να επιλέξω για πολύωρη εργασία και χρήση photoshop, MAXON Cinema 4D, adobe after effects κλπ? Θα ήθελα οθόνη τουλάχιστον 15'' ώστε να μην είναι πολύ κουραστικός. Επίσης, εκτός από τα παραπάνω προγράμματα θα ήθελα να είναι ιδανικός και για παρουσιάσεις.
Σας ευχαριστώ

4 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα Κορίννα,

Μέχρι πόσα χρήματα θέλεις να δώσεις?

Korinna Stamatiadou απάντησε πριν 9 έτη

Σκεφτόμουν κάτι μεταξύ 1000€-1500€.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Υπάρχουν 2-3 laptop που μπορούν να σε καλύψουν στα χρήματα που κινείσαι.

Αυτό έχει ισχυρό τετραπύρηνο επεξεργαστή i7-4710MQ, 16GB RAM, και κάρτα γραφικών 840M.

Έχει όμως οθόνη 17 ιντσών, δεν μου είναι ξεκάθαρο αν αναφέρεις την οθόνη 15 ιντσών όσον αφορά το συνολικό μέγεθος και βάρος του υπολογιστή, ή την ευκρίνεια της οθόνης.

Αυτό έχει οθόνη 15,6 ιντσών υπέρ υψηλής ανάλυσης 3840x2160, τετραπήρυνο επεξεργαστή i7-4710HQ, 8GB RAM και κάρτα γραφικών 860M.

Δεν περιλαμβάνει όμως λειτουργικό σύστημα, οπότε θα πρέπει να αγοράσεις επιπλέον Windows.

Υπάρχει και αυτή η παραλλαγή του παραπάνω, με οθόνη 15 ιντσών ανάλυσης 1920x1080, 16GB RAM, και προεγκατεστημένα Windows.

Στη θέση σου, προσωπικά θα διάλεγα το πρώτο, γιατί η κάρτα γραφικών δεν είναι τόσο σημαντική για τις εργασίες που θέλεις, ή το δεύτερο για την υπέρ υψηλή ανάλυση της οθόνης. RAM μπορείς να προσθέσεις ανά πάσα στιγμή.

Korinna Stamatiadou απάντησε πριν 9 έτη

Σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου. Δεν σου ανέφερα οθόνη γιατί είτε 15'' είτε 17'' μου είναι αδιάφορο, όπως επίσης και το βάρος. Το ιδανικότερο θα ήταν ένα Toshiba Tecra, αλλά ξεπερνάει κατά πολύ το budget. Πριν επικοινωνήσω είχα σκεφτεί το Acer Aspire VN7-791G, αλλά τα δύο Lenovo που μου πρότεινες νομίζω ότι με καλύπτουν.
Ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σου