Νίκος Κούπας ρώτησε πριν 3 έτη
Καλησπέρα, θέλω μια καλή Motherboard η οποία θα '' αντέχει '' και θα σηκώνει μελλοντικά upgrades, καθώς και έχω ως απαραίτητη προϋπόθεση να έχει θύρα για Display Port. Στη μητρική που θέλω να μου προτείνετε θα χτίσω το παρακάτω build Κουτι: Coolermaster MB530P Τροφοδοτικό: Corsair TX650M (ή CX550M και θέλω γνώμη πάνω σε αυτο) Καρτα Γραφικών: Sapphire Pulse Radeon RX 5700 Επεξεργαστής: Ryzen 5 2600X Ram: 2x4gb modules στα 3200mhz και cl 16 Ψυκτρα επεξεργαστή θα αλλάξω αργοτερα και θα βάλω μια της arctic της οποίας το όνομα μου διαφεύγει M.2 : Intel 660p Series 512GB Οθονη : AOC C32G1 Ποντίκι: Asus rog Gladius 2 Πληκτρολόγιο: Razer Ornata Chroma Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποιον βοηθήσει, also, if possible, I want an Asus motherboard. Είδα την Rog strix X470-F αλλά μ φαίνεται υπερβολικά ακριβή συγκριτικά με το build. Μέχρι 160 ευρω τ μαξ (χωρίς τα μεταφορικά) (λεω 160 γτ η άλλη x470 της Asus π εχει display port, μια κάπως λευκή που είναι στα πλαστικά της, κάνει τόσο)
9 Απαντήσεις
Νίκος Κούπας απάντησε πριν 3 έτη
Επίσης εγώ λέω ότι θέλω Asus αλλά εάν υπάρχει κάποια καλύτερη ποιοτικά με την αντίστοιχη της Asus, προτείνετε αυτήν, το ίδιο ισχύει εάν υπάρχει μια ίδια ποιοτικά αλλά πιο φθηνή. 
Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 έτη
Καλησπέρα Νίκο, αυτή είναι μία πολύ καλή επιλογή. Για τροφοδοτικό, διάλεξε καλύτερα το μεγαλύτερο, Corsair TX650M.
Νίκος Κούπας απάντησε πριν 3 έτη
Και εγω αυτή θα έπαιρνα, αν είχε display port, αλλαααα... Για αυτό είπα πάνω απαραίτητη προϋπόθεση να έχει display port 
Νίκος Κούπας απάντησε πριν 3 έτη
Επίσης, ζητάω display port γιατί δεν ξέρω με ποιο από τα 2 θα έχει καλύτερη επίδοση / εικόνα ή οθόνη or whatever με πιο θα είναι καλύτερα, υπάρχει κ freesync στη μέση κτλ. Αν είναι ακριβώς τ ίδιο πράγμα με τ hdmi τότε οκ, απλα ας με ενημερώσει κάποιος σχετικά με αυτό το θέμα 😂
Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 έτη
Το τι θα επιλέξεις έχει να κάνει με την οθόνη που διαθέτεις. Ρίξε μία ματιά και εδώ. Asus+AM4+display port και οικονομική δύσκολα θα βρεις...Δες αυτή σαν εναλλακτική.
Νίκος Κούπας απάντησε πριν 3 έτη
Το άρθρο π μου έδωσες τ διάβασα και εγω αλλα ειλικρινά δεν έβγαλα άκρη με μπέρδεψε περισσότερο από πριν, την οθόνη που θέλω να πάρω την εχω αναφέρει επάνω. Αυτή η μητρική φαίνεται κομπλέ. Αν δε σε περιοριζα στο οικονομικό κομμάτι αλλά σ ελεγα απλα μέχρι 160 ευρώ, asus+am4+display port και if possible ATX (γτ τη παίρνει κ το κουτι κ να μη φαίνεται κ άδειο 😂), τι θα πρότεινες? Προς το παρόν στις επιλογές μ ειναι πρώτη αυτή π μ ειπες εσυ πριν λίγο, αλλά αν βρεθεί κάτι καλύτερο, πιο όμορφο κ Asus μέχρι 40-50 ευρώ τότε θα χάσει το προβάδισμα. 
Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 έτη
Καλησπέρα φίλε μου, με την οθόνη που έχεις επιλέξει δεν θα δεις διαφορά με display port ή με hdmi..εάν θες full atx αλλά όχι asus δες και αυτή.
Νίκος Κούπας απάντησε πριν 3 έτη
Ναι αλλα με HDMI θα μπορει να παίζει στα 144hz? Επίσης τελικά μιλάμε για κάρτα γραφικών nvidia 1660ti,αν αυτό αλλάζει κάτι 
Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 έτη
Σε αυτή την περίπτωση ίσως με το display port να είσαι καλύτερα. Δες και εδώ.