Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Ενδιαφέρομαι για tablet μέχρι 300€ που να υποστηρίζει pen για σημειώσεις. Το θέλω για να σημειώνω πάνω στις σημειώσεις pdf της σχολής. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου για παιχνίδια. Για ίντερνετ, βίντεο και κυρίως για σημειώσεις το θέλω. Έχω δει ότι προτείνουν πολλοί το samsung tab s6 lite, αλλά είναι ακριβό. Κάτι παρόμοιο σε χαμηλότερη τιμή έχετε να προτείνετε?
Σας ευχαριστώ πολύ!
Καλησπέρα Αλέξανδρε και ευτυχισμένο το νέο έτος
Σε αυτό το budget μπορείς να δεις το Samsung Galaxy Tab A7 10.4″ 2020, και να πάρεις έξτρα μια οικονομική γραφίδα αφής.
Καλησπέρα, καλή χρονιά! Ανταποκρίνεται καλά με γραφίδα? Επίσης μπορώ να πάρω οποία θέλω ή είναι συμβατό με οποιαδήποτε? Συγνώμη απλά δεν έχω ιδέα. Ευχαριστώ πολύ!
Δεν έχουμε προσωπική εμπειρία, αλλά πολλοί χρήστες αναφέρουν πως μια οικονομική γραφίδα αφής έχουν ικανοποιητικό αποτέλεσμα στα Samsung. Ειδικά απο τη στιγμή που σε ενδιαφέρουν οι σημειώσεις και όχι το σχέδιο, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.
Ευχαριστώ πολύ!
Please login or Register to submit your answer