Deleted User ρώτησε πριν 4 έτη

για επιλογη κινητου αναμεσα σε mi a3 (4gb 200ευρω)και redmi8t(3΄32gb170ευρω)Καταστημα με εγγυηση προμηθευτη.ποιο απο τα δυο προτινεται ,τα 3gb ειναι αρκετα ωστε να μην υπαρχουν κολληματα και επισης μη εχοντας ξαναχρησιμοποιησει κινητο xiaomi το miui με 3 gb ειναι οκ? επισης οι διαφορα στη διαρκεια ζωης διαφερει σε αρκετα μεγαλο βαθμο

4 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Δήμο

Θεωρώ πως το Redmi 8T προσφέρει καλύτερο πακέτο. Η 720p οθόνη του Mi A3 μου κακοφαίνεται αρκετά για την τιμή του.

Προσπωικά, έχω συσκευή με 3 GB RAM και δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα. Εξαρτάται πάντα και από τη χρήση που κάνεις.

Deleted User απάντησε πριν 4 έτη

ΣΥΜΦΩΝΩ ΩΣΤΟΣΟ Η ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ(720P) ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΟΘΟΝΗΣ 6,1 ΑΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΑΦΡΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡO ΦΑΚΟ ΚΑΜΕΡΑΣ ΤΑ 4GB RAM, ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ANDROID ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΙ Α3 ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΜΕ 3GB ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΣΤΟ REDMI 8T ΕΧΕΙ ΟΜΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟ MIUI KAI ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΜΙUI ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ BLOATWARE "?

George Graut απάντησε πριν 4 έτη

Το Mi A3 ότι και να πούμε είναι στο μάτι του καθενός, εγώ που το έχω στην κατοχή μου δεν έχω κανένα θέμα με την οθόνη και δεν με ενοχλεί καθόλου (ούτε που το καταλαβαίνω). Οι μισοί λένε πως τους ενοχλεί η ανάλυση και οι άλλοι μισοί πως ούτε που φαίνεται. Μην ξεχνάμε βέβαια πως είναι amoled οθόνη, ανώτερη από IPS... Δεν ξέρω αν παίζει μεγάλο ρόλο το πόσες ίντσες είναι για να πούμε ότι κάνει εξοικονόμηση, αλλά το ότι έχει amoled συμβάλει στην καλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας σε σχέση με τις IPS. Με 10 - 11 ώρες λειτουργίας (δηλ ώρες που χρησιμοποιώ εφαρμογές) η μπαταρία μου κρατάει 2,5 μέρες. Το ότι αναφέρεις το 8Τ όμως φαντάζομαι πως σε ενδιαφέρει το NFC. Το Α3 δεν έχει NFC. Όσον αφορά το 8Τ ρολάρει πολύ καλά το λογισμικό χωρίς σπασίματα, απλά ένας γνωστός μου είπε πως ώρες ώρες τον πετάει έξω από το youtube, αλλά πιθανώς με κάποιο update θα φτιάξει (δεν ξέρω αν το θέμα είναι μόνο σε αυτόν ή και γενικότερα). Στο Α3 δεν είχα το παραμικρό κώλυμα στους 5 μήνες που το έχω. Ακόμα δεν του έβαλα το android 10 να δω πως ρολάρει και εκεί αλλά ακούω από άλλους πως καλά τα πάει... Δεν σου λέω ότι το Α3 είναι καλήτερο από το 8Τ ή το ανάποδο, το κάθε ένα έχει τα υπέρ και τα κατά του, από αυτά βλέπεις και αποφασίζεις...

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Αν πιστεύεις πως η οθόνη δεν θα σε ενοχλεί, τότε πήγαινε στο Μi A3. Κάθε χρήστης εστιάζει σε διαφορετικά χαρακτηριστικά ανάλογα τις ανάγκες του.

Παρότι η παρατήρηση σου για την αυτονομία ισχύει σε γενικές γραμμές, δεν είναι απόλυτο. Η παραμετροποίηση της συσκευής και ο τύπος του Panel μπορεί να επηρεάσουν εξίσου την αυτονομία.