Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΕρωτήσειςΕπιστροφή παλιού τύπου ερωτήσεων
Γιάννης Παύλου ρώτησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα. Παλαιότερα όταν επισκεπτόμασταν κάποιο άρθρο τότε μπορούσαμε να διατυπώσουμε την οποία ερώτηση που είχαμε κάτω από αυτό το άρθρο ενώ υπήρχαν και οι υπόλοιπες ερωτήσεις που αφορούσαν το άρθρο αυτό που σήμαινε ότι θα μπορούσαμε να δούμε και άλλα προβλήματα υπόλοιπων χρηστών όπου είτε μπορεί να βοηθούσαμε είτε να βλέπαμε την λύση στο πρόβλημα μας και να μην χρειαζόταν να κάνουμε ερώτηση. Τώρα όπως το έχετε κάνει, δεν μπορούμε να κάνουμε ερωτήσεις πάνω στο άρθρο που μας ενδιαφέρει και μας παραπέμπεται σε ένα γενικό link για να κάνουμε ερωτήσεις κάτι το οποίο δεν είναι τόσο πρακτικό και αποδοτικό όπως πριν. Εικάζω ότι όλο αυτό το κάνατε με στόχο την μείωση του όγκου των ερωτήσεων διότι οι περισσότερες στόχευαν τους αρθρογράφους οι οποίοι είχαν κάνει το συγκεκριμένο άρθρο. Όμως αυτό αναμφίβολα πετυχαίνει το σκοπό αυτό διότι και σε προσωπικό επίπεδο έχω κάτι να ρωτήσω σε κάποιο άρθρο και εν τέλει δεν το ρωτάω διότι θα πρέπει όπως τώρα να πάω σε ένα καινούργιο σύνδεσμο, να διατυπώσω την ερώτηση μου, να βάλω link του άρθρου από το οποίο μου δημιουργήθηκε η απορία και εν τέλει όλο αυτό να γνωρίζω ότι δεν είναι τόσο αποδοτικό διότι πριν θα κοιτούσαν την ερώτηση μου άτομα που είχαν επισκεφθεί το συγκεκριμένο άρθρο, ενώ τώρα γενικά άτομα με πολλές λιγότερες πιθανότητες για απάντηση. Όλο αυτό όπως καταλαβαίνετε μειώνει και την δυναμική του site. Καλό θα ήταν να επιστρέψετε στον παλιό τρόπο ερωτήσεων όπου μπορούσαμε να σχολιάσουμε άμεσα κάτω από το άρθρο και όχι όπως γίνεται τώρα. Ευχαριστώ!

4 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα Γιάννη
Τα σχόλια στα άρθρα απενεργοποιήθηκαν γιατί το σχετικό πρόσθετο άρχισε να παρουσιάζει συνέχεια προβλήματα και να μην μας στέλνει ειδοποιήσεις για νέα σχόλια.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 2 έτη

Επιπλέον, η ύπαρξη σχολίων με οποιοδήποτε πρόσθετο βάραινε το site, και το να είναι ένα site αργό είναι καταστροφικό για την εμπειρία του χρήστη.

Για αυτό το λόγο, δεν πρόκειται ποτέ να επαναφέρουμε σχόλια στο PCsteps με οποιαδήποτε μορφή.

Γιάννης Παύλου απάντησε πριν 2 έτη

Ok. Δεν ξέρω κατά πόσο βάραινε το site ή όχι από την στιγμή που οι ερωτήσεις είναι απλό κείμενο και ως κείμενο πόσο χώρο να πιάνουν στο server. Επίσης το ότι ξαφνικά έγινε ελαττωματικό το πρόσθετο, φαντάζομαι πως δεν ήταν το μοναδικό πρόσθετο που κυκλοφορεί και ότι θα υπάρχουν και άλλα παρόμοιαβ πρόσθετα που κάνουν εξίσου καλά την δουλειά τους, ειδαλλιώς ούτε αλλά παρόμοια site θα μπορούσαν να υποστηρίξουν ερωτήσεις στα δικά τους άρθρα. Όπως και να 'χει, εσείς γνωρίζετε καλύτερα και έχω την άποψη ότι εάν καταφέρετε να το κάνετε όπως πριν, λύνοντας τα όποια προβλήματα υπάρχον, θα είναι καλύτερα απ' όλες τις απόψεις. Ευχαριστώ !

Γιάννης Παύλου απάντησε πριν 2 έτη

Υ.Γ. Παρεπιπτόντως, ούτε edit μπορώ να κάνω στο παραπάνω σχόλιο για δύο μικρολαθη που βρήκα.