Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΕρωτηση για hostgator
Βαγγελης Γιαννακοπουλος ρώτησε πριν 9 έτη

Καλησπερα Αγγελε!!Θελω να φτιαξω ενα blog και θελω να κανω την φιλοξενια στο hostgator,αυτο που θελω ειναι να με βοηθησεις λιγο γιατι μπηκα στην σελιδα και μπερδευτηκα λιγο.Βασικα θελω να το κανω vps hosting και να δινω μεχρι 8 ευρω τον μηνα.Σε καποιο σημειο ειδα μια τετοια προσφορα συγκεκριμενα το Snappy 500,γραφει 8,98 δολλαρια τον μηνα και διπλα χαρακτηριστικα γραφει 19,95 δολλαρια recurring.Τι εννοει με αυτο?

5 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Βαγγέλη, θα σου πρότεινα να φτιάξεις καλύτερα το blog σου σε αυτό το hosting, που έχει ευρωπαϊκούς servers και έχει ψηφιστεί ως ένα από τα κορυφαία όσον αφορά την υποστήριξη.

Από τη στιγμή που μόλις ξεκινάς ένα blog, δεν έχει νόημα να το βάλεις σε VPS. Μόνο όταν η επισκεψιμότητα θα είναι αρκετή ώστε να χρειάζεσαι VPS, και θα έχεις τα αντίστοιχα έσοδα για να το υποστηρίξεις, αξίζει να κάνεις μια τέτοια κίνηση.

Επιπλέον, το Snappy 500 δεν έχει control panel, όπως το Cpanel, και έχει σοβαρούς περιορισμούς στο να το χρησιμοποιήσεις.

Μπες εδώ, λοιπόν, πήγαινε στο sign up και διάλεξε το StartUp με τα 3,95 ευρώ το μήνα. Όταν με το καλό το blog σου μεγαλώσει αρκετά, ανά πάσα στιγμή μπορείς να αναβαθμίσεις σε μεγαλύτερα Plans και τελικά στο VPS.

Βαγγελης Γιαννακοπουλος απάντησε πριν 9 έτη

Να ρωτησω:το domain το εχω αγορασει εδω και ενα μηνα,υπαρχει περιπτωση επειδη δεν το εχω φτιαξει ακομα το blog να μου το παρουν?δηλαδη δεσμευεσαι να φτιαξεις το blog εντος καποιου χρονικου οριου?

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Εφόσον έχεις αγοράσει το domain, και έχει εγκριθεί από την ΕΕΤΤ, είναι δικό σου για το διάστημα που το έχεις αγοράσει, είτε ανεβάσεις site είτε όχι.

Βαγγελης Γιαννακοπουλος απάντησε πριν 9 έτη

Θα ηθελα να ρωτησω και κατι αλλο:ας υποθεσουμε οτι εγω φτιαχνω το blog vaggelis.gr,το ανεβαζω αλλα απο πριν υπαρχουν και τα blogs vaggelis.blogspot.gr και vaggelis.wordpress.com.Θα εχω νομικα θεματα?Εχω στειλει και email σε καποιους δικηγορους να τους ρωτησω αλλα λεω να ρωτησω και εσενα αν ξερεις να μου απαντησεις.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Ένα μικρό όνομα που μοιράζονται δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι δεν είναι σήμα κατατεθέν, Βαγγέλη, μην ανησυχείς.