Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΕφαρμογή που αφήνει πίσω της δεδομένα
Panagiotis Faitatzis ρώτησε πριν 5 έτη
Είχα κατεβάσει μια εφαρμογή, μέσω apk, η οποία για να ενεργοποιηθεί χρειαζόταν ένα κλειδί, το οποίο το αγόραζες μέσω της ιστοσελίδας της εφαρμογής. Η ιστοσελίδα δίνει και 3ήμερο trial, για δοκιμή της εφαρμογής. Αλλά κάτι έτυχε κι έτσι ενώ είχα ενεργοποιήσει το 3ημερο στην εφαρμογή, δεν πρόλαβα να την δοκιμάσω. Και πήρα ένα άλλο 3ημερο κωδικό, με σκοπό αυτήν την φορά να μπορέσω να δοκιμάσω την εφαρμογή. Πέρασα τον κωδικό στην εφαρμογή και μου έλεγε πως δεν μπορώ να ξανακάνω trial. Ε τότε, λέω εγώ, θα κάνω μια εκκαθάριση δεδομένων. Τίποτα, πάλι τα ίδια, μου έλεγε πως η συνδρομή μου έχει λήξει. Τότε λέω να διαγράψω και να ξαναβάλω την εφαρμογή. Πάλι τίποτα. Μετά από μερικές μέρες χρειάστηκε (για άλλον λόγο) να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Και αφού την έκανα, είπα από την στιγμή που δεν είχα χαραμίσει τον 2ο 3ημερο κωδικό να δοκιμάσω την εφαρμογή. Αλλά και πάλι τίποτα. Μου έβγαζε ότι η συνδρομή μου έχει λήξει κλπ. Πλέον δεν με ενδιαφέρει αυτή η εφαρμογή, αλλά το θέμα είναι ότι δεν θέλω να υπάρχει κανένα απομεινάρι της εφαρμογής. Και λογικά υπάρχει, αφού όταν την κάνω εγκατάσταση, μου έρχονται στο προσκήνιο παλιότερες “πράξεις” μου. Έκανα root, δοκίμασα κάποιες εφαρμογές καθαρισμού, αλλά γενικά δεν ξέρω τι να κάνω. Τι να κάνω;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
ΥΓ. Συγγνώμη για το εκτεταμένο του κειμένου…

12 Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 5 έτη

Παναγιώτη, έκανες μήπως κάποιο account (λογαριασμό) στην εταιρία/σάιτ τους και καταχώρησες εκεί την εφαρμογή ? Αν ΝΑΙ,δοκίμασε να την καταργήσεις απο ‘κει πρώτα,και ΜΕΤΑ διέγραψέ την από το κινητό σου.
Για κινητό δε μιλάμε ? (όπως καταλαβαίνω)
Αν ΝΑΙ,λογικά θα υπάρχει αυτό το account και στο κινητό.Μετά,μπορείς να τον διαγράψεις κι απο εκεί αν θες.
Απλά,μια ιδέα δίνω.

Panagiotis Faitatzis απάντησε πριν 5 έτη

Δεν συνδέεται μέσω account. Απλά καταχωρείς έναν κωδικό στην εφαρμογή. Ο οποίος δεν φεύγει ούτε με απεγκατάσταση, ούτε με factory reset. Ξαναλέω, η εφαρμογή δεν με ενδιαφέρει, με ενδιαφέρει να μην έχει αφήσει πίσω της πράγματα στο tablet.

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλημέρα Παναγιώτη.
Τον κωδικό trial πώς τον πήρες; Έδωσες κάποια διεύθυνση mail; Δε σημαίνει ότι έχει μείνει κάτι στη συσκευή σου, πιθανότατα ο τρόπος που βλέπουν αν χρησιμοποιήθηκε ο κωδικός να έχει να κάνει με άλλα πράγματα.

Panagiotis Faitatzis απάντησε πριν 5 έτη

Έκανα έναν υποτυπώδη λογαριασμό στην ιστοσελίδα, πάτησα το πεδίο που λέει trial, μου ήρθε ένας κωδικός στο email. Έβαλα αυτόν τον κωδικό στην εφαρμογή και μου λέει “ισχύει μέχρι τάδε του μήνα”. Έληξε το trial αυτό, η εφαρμογή δεν αφήνει δεύτερο trial και λέω θα διαγράψω την εφαρμογή και θα την ξαναβάλω κλπ, που τα αναφέρω στο αρχικό μου μήνυμα…

Panagiotis Faitatzis απάντησε πριν 5 έτη

Το θέμα είναι ότι δεν έφυγε ούτε με factory reset…

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 5 έτη

Μα πώς να φύγει, αφού έκανες λες λογαριασμό. Άρα έδωσες κάποιο email, το οποίο έχει κρατήσει η εφαρμογή.

Panagiotis Faitatzis απάντησε πριν 5 έτη

Για να πάρω το 2ο trial έκανα λογαριασμό με αλλο email. Αλλά πώς μπορεί να φύγει το email απο την εφαρμογή;

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 5 έτη

Δεν “φεύγει” το email από την εφαρμογή, έστειλες το email σου για να “ζητήσεις” κωδικό, δεν είναι αποθηκευμένο στην εφαρμογή, ούτε στο tablet σου, αλλά προφανώς στους servers της εταιρείας. Δεν θα ανησυχούσα στη θέση σου.

Panagiotis Faitatzis απάντησε πριν 5 έτη

Τι έχει μείνει στους σερβερ τους; Αφού ούτε κάποιο login έκανα μετά το factory reset ούτε τίποτα

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 5 έτη

Έδωσες το mail για να λάβεις κωδικό. Άρα έχουν το mail, το οποίο έχουν συνδυάσει με τον κωδικό που έλαβες. Η συσκευή σου δεν έχει κάτι αποθηκευμένο.

Panagiotis Faitatzis απάντησε πριν 5 έτη

Και πώς μετά το factory reset “βρήκαν” το email με τον κωδικό;

VASILIS GOUNTANIS απάντησε πριν 5 έτη

Έκανες ξανά sign-in με τον λογαργιασμό Google σου στο κινητό σου. Οπότε αν έχεις δώσει το Gmail σου για το e-mail που ήθελες να σου στείλουν τον κωδικό είδαν ότι κατέβασες την εφαρμογή απο το συγκεκριμένο e-mail και αφού ταίριαζε με αυτό που είχαν στους server τους στο μπλόκαραν.