Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΕρωτήσειςΕχω θεμα με τα textures στα games και εχει γινει λιγο αργος ο υπολογιστης
ZeBlanLive ρώτησε πριν 3 έτη

Καλησπερα,
Ειχα ξαναστειλει πριν κατι μηνες διοτι ειχα ενα αλλο θεμα με τον υπολογιστη το οποιο το ελυσα. Το προβλημα που εχω εδω και 3-4 μερες ειναι το εξης:εγω στον ssd μου δεν εχω πολυ χορο και κατεβαζα καποια πραγματα σε αυτον.Μετα απο καιρο καταντησε να εχει 20gb απο τα 120gb και λιγοτερα απλα εσβησα μερικα πραγματα και εχω τωρα 32. Τελος παντων, πριν απο 3-4 μερες εκει που καθομουν και κοιταζα YouTube μου φριζαρει ο κερσορας, κουναω το ποντικι και κουνηθηκε μετα απο 5-6 δευτερολεπτα, τα alt+tab γινοντουσαν μετα απο πολυ ωρα κλπ.Οποτε τον εκλεινα απο το κουμπι του(desktop εχω) και αυτο μου εχει σημβει ως τωρα 6-7 φορες. Δεν ξερω αν φταιει οτι εκλεινα το υπολογηστη ''αποτωμα'' καπως και ετσι μου εγινε αργος, αλλα αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι απο την στιγμη που αρχισα να τον κλεινω απο το κουμπι στα games δεν μου φορτωνουν τα textures στο GTA V μου γινεται αυτο, το CS GO δεν με βαζει στο map στο RdR2 μου κολλαει φουλ μονο το LoL ειναι κανονικα αλλα οκ ειναι πολυ πιο απλο game σε σχεση με τα αλλα. Σας παρακαλω απαντηστε μου δεν ξερω τι να κανω αδειασα τον ssd οσο μπορουσα δεν ξερω τι αλλο χρειαζομαι ram? graphic card? δεν ξερω επισης εχω την graphic card radeon rx 550/550 series.

3 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα φίλε μου, πόση ram έχει το σύστημα σου...το ότι είναι 20-30gb ελεύθερα δεν σημαίνει ότι υπάρχει και κάποιο τρομερό πρόβλημα, τόσα είναι αρκετά για να λειτουργήσει σωστά το σύστημα σου...Ίσως όμως η εγκατάσταση των Windows να έχει υποστεί κάποια προβλήματα, συνεπώς καλό είναι να κάνεις ένα format..

ZeBlanLive απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπερα,εχω 8gb ram.. το format το ειχα σκεφτει αλλα δεν ημουν σιγουρος αν αξιζει.Παντως το λογισμικο απο θεμα browsing,εφαρμογες ειναι μια χαρα πλεον μετα την απελευθερωση gb που σας ειχα πει.Αλλα τα games δεν μπορω να τα τρεξω ετσι οπως τα ετρεχα πριν γινει αυτο το συμβαν που σας περιεγραψα πιο πανω κανουν πολυ ωρα loading, δεν φορτωνουν τα textures, low fps κλπ.(Επισης τον υπολογιστη τον εχω 2 χρονια αν βοηθαει καπου).

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλύτερα να προχωρήσεις σε ένα καθαρό format..