aggelos nikolaidis ρώτησε πριν 4 έτη

Πρόσφατα αποφάσισα να αναβαθμίσω τον υπολογιστή μου μιας και ηταν pc build του 2012.. Αλλαξα κυριολεκτικα τα πάντα περα απο δίσκους και περιφερειακά. Τρεχει δεν παιζω καποιο απαιτητικό παιχνίδι ισα ισα, ενα league of legends και κανα counter strike.. Εβαλα στο pc μου ryzen 3 3300x, gigabyte b450m και gpu radeon rx 570 8gb και 16 gb ram. Τα παλια δεν θα τα αναλυσω καν μαλλον δεν υπαρχουν πλεον😂.. Ωστόσο ενω ολα τρεχουν άψογα η οθονη μου(μια απλη turbox) ενω εδειχνε 1920 х 1080, πλεον δειχνει 1280 х 720..Την εχω συνδεδεμενη με την καλωδιο hdmi αλλα φανταζομαι δν επηρεαζει καπως.. Δοκιμασα να κατεβασω νεα drivers, να κανω φορματ και γενικοτερα ολες αυτες τις λύσεις που μου πρότειναν αλλα δεν εχω βρει καποια λύση. Κατι που πρόσεξα ειναι πως η οθονη μου δεν αναγνωριζεται ως turbox ταδε μοντελο αλλα ως mstar high audio driver και δεν ξερω αν κατα καποιο τροπο επηρεάζει.. Βεβαια, παλιοτερα οταν ειχα παει το παλιο μου υπολογιστη για service ο τυπος μου ειχε πει οτι μου εφτιαξε και την ανάλυση αλλα δεν θυμαμαι να ειχα ποτε 720 ανάλυση αλλα το λεω σε περίπτωση που σας βοηθησει.. Μηπως ειχε χρησιμοποιήσει καποιο προγραμμα για να αλλαξει την αναλυση της οθονης? Ειμαι πραγματικα ασχετος. Επιπλεον, σε περιπτωση που δεν φτιαχτει το θεμα μπορω να διαθέσω 100-150 ευρω για οθονη 22-24 ίντσες, προτιμω μικρη οθονη. Οι απαιτήσεις μου ειναι απλα ισως να εχει 75hz και να δειχνει ομορφα, να εχει και καλη απόκριση. Ξερω οτι δεν υπαρχει οθονη να δειχνει ομορφα και να εχει χαμηλη απόκριση σε αυτα τα λεφτά οποτε θελω απλά κατι ενδιάμεσο value for money που λεμε. Ευχαριστώ εκ των προτερων! 

3 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Άγγελε

Οι ρυθμίσεις των Windows δεν εμφανίζουν καθόλου την επιλογή για 1080p; Οι ρυθμίσεις της οθόνης έχουν κάποια σχετική ρύθμιση ή αναφέρουν κάποια πληροφορία;

aggelos nikolaidis απάντησε πριν 4 έτη

Σαν επιλογη υπαρχει, ωστόσο οταν την χρησιμοποιώ δημιουργει τρελο flickering και η αναλυση ειναι σαν να ειναι 4κ..τα παντα ειναι πολυ μικρα.. Δοκιμασα να δημιουργήσω custom αναλυση απο το πανελ της amd ωστοσο και αυτο ειχε τα ιδια αποτελεσματα..
Η οθονη ενω παλιοτερα ειχε ρυθμίσεις(4:3,16:9,ΑΥΤΟΜΑΤΟ) πλεον εχει μονο το αυτοματο αν δεν κανω λαθος 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Τα Windows προσφέρουν επιλογή για zoom ακριβώς πάνω από την επιλογή για την ανάλυση. Καλό είναι να δοκιμάσεις την κάρτα γραφικών σου σε κάποιον άλλον υπολογιστή για να βεβαιωθείς πως δεν έχει αυτή το θέμα.