Ezitar ρώτησε πριν 3 έτη

Καλησπερα Ομαδα του Pc steps. Αντιμετοπιζω ενα προβλημα με το παιχνιδι Dying light στο steam. Ολα ξεκινησαν στα μεσα του 2020 οταν αγορασα το παιχνιδι. Ο υπολογιστης μου τοτε ετρεχε Ryzen 5 2400g (χωρις καρτα γραφικων) με 8gb RAM και ηταν ολα καλα με το παιχνιδι. Fast Forward στο καλοκαιρι του 2021 οπου εγινε αναβαθμηση στα 16gb RAM και σε μια ASUS RX 5500 XT 8GB (καινουρια). Ειχα ενγκαταληψει το παιχνιδι και αποφασισα να ξανα εγκαταστησω. Η εγκατασταση εγινε κανονικα αλλα καθε φορα που προσπαθω να το τρεξω μου βγαζει ενα pop up το οποιο δεν ξερω πως να διωρθοσω και για αυτο σας γραφω και αυτην την ερωτηση (ακολουθει screenshot με το pop up)  https://prnt.sc/1wcdjg7
 

12 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα φίλε μου

Δοκίμασε να φτιάξεις ένα νέα account στα Windows και δες αν εκεί εμφανίζεται το ίδιο πρόβλημα.

Ezitar απάντησε πριν 3 έτη

Το εκανα, δεν μου εμφανιστηκε το pop up, το steam τρεχει το παιχνιδι, μολις το παταω βγαζει το logo του παιχνιδιου, μαυριζει η οθονη 3 δευτερολεπτα και μετα με βγαζει στην επιφανεια εργασιας σαν μην ειχα τρεξει ποτε το παιχνιδι, επισης παρομοιo προβλημα αντιμετοποιζω και με το Far Cry Primal με ομοιο pop up.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Το popup αναφέρει πρόβλημα με τα δικαιώματα, ωστόσο δεν θα έπρεπε να έχεις θέμα με το νέο account. Έχεις δοκιμάσει να εγκαταστήσεις από την αρχή το steam και τα παιχνίδια;

Ezitar απάντησε πριν 3 έτη

Ναι τα εχω διαγραψει και ξανα εγκαταστηση αρκετες φορες και ειναι το ιδιο θεμα, προσπαθησα να το εγκαταστησω σε διαφορετικο δισκο και εβγαζε το ιδιο pop up ξανα

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Υπάρχει λόγος που το παιχνίδια προσπαθεί να γράψει στον one drive φάκελο σου; Το έχεις επιλέξει εσύ για κάποιο backup;

Ezitar απάντησε πριν 3 έτη

Απο οσο ξερω οχι δεν εχω επειλεξει κατι τετοιο. Επισης προσπαθησα να διαγραψω τελειος το onedrive και να τρεξω το παιχνιδι αλλα ειχε το ιδιο αποτελεσμα.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Μια λύση είναι να δοκιμάσεις επαναφορά των Windows και εγκατάσταση του παιχνιδιού από την αρχή.

Ezitar απάντησε πριν 3 έτη

Δοκιμασα να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και δεν αλλαξε κατι, αλλαξε μονο το ονομα του φακελου στο pop up.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Αν μετά από επαναφορά των Windows, το οποίο είναι όμοιο με format, δεν είδες διαφορά, δεν μπορώ να σκεφτώ τι μπορεί να φταίει. 

Ezitar απάντησε πριν 2 έτη

Ειδα μια αναρτηση στο SteamHub με ατομα με το συγκεκριμενο θεμα που ελεγε να απενεργοποιησουν την ασφαλια απο το OneDrive κατι που προσπαθησα και εγω να κανω αλλα δεν ξερω πως. Ειδα βιντεο στο Youtube αλλα δεν μου εμφανιζε αυτα που εμφανιζε σε εκεινους και δεν μπορεσα να το κανω σωστα.
(https://steamcommunity.com/app/239140/discussions/0/1861616360699548154/)

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Δυστυχώς, χωρίς να μας παρουσιάζεται το ίδιο πρόβλημα, είναι αδύνατο να κάνουμε δοκιμές για να δούμε ποια λύση είναι έγκυρη.

Ezitar απάντησε πριν 2 έτη

Ήταν η τελευταία λύση που μπορούσα να σκεφτώ... ευχαριστώ για την βοήθεια και για τον χρόνο σας !