Βαγγελης Γιαννακοπουλος ρώτησε πριν 7 έτη

Γεια σας παιδια!!Εχω ενα κινητο samsung j3 με λειτουργικο Android 5.1.1.Εχω παρατηρησει οτι ενω το εικονιδιο του σηματος πανω δεξια μου δειχνει ανυπαρκτο σημα πιανω 4G και με καλουν η καλω κανονικα.Επισης παρατηρω οτι μολις ξεκινησω μια κληση μετα απο λιγα δευτερολεπτα "χανω" τον συνομιλιτη μου.Υπαρχει περιπτωση αυτα τα θεματα να οφειλονται στο λειτουργικο?Ευχαριστω.

9 Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Απ όσο έψαξα,θα μπορούσε να ναι πρόβλημα software και συγκεκριμένα στην πλακέτα του κινητού. Μπορείς να δοκιμάσεις στη σελίδα εδώ για κάποιες λύσεις.
https://androidforums.com/threads/no-sound-during-calls-samsung-galaxy-s3-problem.565955/page-3
Αν δε βρείς λύση,καλύτερα να το πας να στο φτιάξουν,(ή και στη Samsung), ή αν ξέρεις και μπορείς,να ψάξεις να κατεβάσεις και να περάσεις άλλη Rom (πρέπει να γίνει Root πρώτα στη συσκευή)
http://www.samsung.com/gr/support/servicelocation/

Βαγγελης Γιαννακοπουλος απάντησε πριν 7 έτη

Μια διευκρινηση:τον συνομιλιτη τον "χανω" για λιγα δευτερολεπτα μονο.

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλημέρα Βαγγέλη. Θα μπορούσε να είναι είτε software είτε hardware. Συνέβη ξαφνικά, ή ήταν έτσι εξαρχής με την αγορά του;

Βαγγελης Γιαννακοπουλος απάντησε πριν 7 έτη

Οχι δεν ειναι απο την αγορα του.Αρχισε να μου το κανει τους τελευταιους 2 μηνες.Το αγορασα Δεκεμβριο του '16.

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 7 έτη

Έκανε κάποια αναβάθμιση τελευταία ή εγκατέστησες κάποια περίεργη εφαρμογή; Ίσως να χρειαστείς μια επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις, αλλά υπόψιν ότι θα σβηστούν όλα σου τα δεδομένα.
Αν ούτε αυτό λύσει το πρόβλημα, θα πρέπει να το πας για service, και εφόσον το αγόρασες πριν έναν χρόνο, σε καλύπτει η εγγύηση.

Βαγγελης Γιαννακοπουλος απάντησε πριν 7 έτη

Ναι προσφατα εκανα αναβαθμιση.Λεω να ψαξω να εξαντλησω ολους τους τροπους που θα βρω και σαν εσχατη λυση να κανω επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις.

Βαγγελης Γιαννακοπουλος απάντησε πριν 7 έτη

Οταν λεω εκανα αναβαθμιση εκτελεσα την διαδικασια που ηρθε σαν ειδοποιηση αλλα εχω παραμεινει στο 5.1.1 Lollipop.Δεν ξερω αν εχω κανει κατι λαθος.Κανονικα επρεπε να ειχα παει στην εκδοση 6 ή 7?

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Οπως διάβασα ,δεν θα αναβαθμιστούν όλες οι συσκευές συγχρόνως. Kαποια στιγμή θα σου έρθει η Αναβάθμιση ,αρκεί να μην έχεις κάνει Root το τηλέφωνο.
Αν είναι rootαρισμένο ,θα το αναβαθμίσεις χειροκίνητα με το Odin toolkit.(τι ακριβώς είναι δεν ξέρω)

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 7 έτη

Πιθανόν αυτή η ενημέρωση να δημιούργησε το πρόβλημα.