george sombas ρώτησε πριν 2 έτη

καλησπερα κατοχος μια asus R5 230 1gb σε αρκετα παιχνιδια ολα στο low δεν μπορω να παιξω το παιχνιδι κυριολεκτικα σερνεται 

3 Απαντήσεις

Nick Amanatidis απάντησε πριν 2 έτη

Είναι λόγο της κάρτας. Ειναι κυριολεκτικά πολύ παλιά. Επίσης το 1gb σε παει πολυ κατω. Οπότε, η καλυτερη επιλογη αυτην την εποχη δυστηχως ειναι μια Gt 1030 2gb GDDR5 Giagbyte OC (Overclocked). Άμα θες πιο απαιτητικα games τότε μπορείς να πάρεις μία Gtx 1050 ti. Τώρα δεν γνωριζω το Budget σου. Βεβαια αλλο πράγμα γραφεις, ομως αυτες οι επιλογες ειναι καλες ωστε να παιζεις ομαλά games. Εάν δεν θες να αλλαξεις Gpu τότε πας στα ενσωματωμενα γραφικά. Όμως τιποτα δεν τελειωνει εδω! Μπορείς να παίζεις τα Games σου με την καρτα που εχεις σε High Ultra με το Geforce Now που εχει φουλ καλα γραφικα. Η ποιοτητα του βιντεου απλα ειναι γυρω στα 344p - 720p αλλά δεν ειναι κατι για θα μπορείς να παίξεις μια χαρά. Βέβαια δεν εχει ολα τα Games του Steam και της EpicGames. Rocket League αμα παιζεις θα το απολαυσεις οπως και το Fortnite. 

Nick Amanatidis απάντησε πριν 2 έτη

Το Geforce now πρεπει να το κατεβασεις απο το Google

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα Γιώργο, όντως η κάρτα που μας αναφέρεις είναι πολύ παλιά..θα πρέπει να την αντικαταστήσεις κάποια στιγμή..βέβαια αυτή την περίοδο δύσκολα βρίσκεις κάρτα γραφικών στη σωστή τιμή..