Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚάρτα γραφικών
Ανδρεας Κωνσταντοπουλος ρώτησε πριν 6 έτη
Τι μου προτείνετε;;; 2 * Vga Msi Amd Radeon 380 (δηλαδή crossfire) Ή  1 * Nvidia geforce gtx 970;;;;
3 Απαντήσεις
Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη
Με ποια λογική υπάρχει δίλημμα ανάμεσα στο να βάλεις δύο κάρτες με συνολικό κόστος 500 ευρώ περίπου, ή μία κάρτα με κόστος γύρω στα 400 ευρώ? Ένα δίλημμα έχει νόημα μόνο ανάμεσα σε ομοειδείς επιλογές. Δεν αναφέρεις επίσης αν έχεις ήδη μια R9 380 και θέλεις να πάρεις δεύτερη, ή αν σκοπεύεις να αγοράσεις δύο εξ' αρχής.
Ανδρεας Κωνσταντοπουλος απάντησε πριν 6 έτη
Θέλω να μου πείτε τι συμφέρει καλύτερα, όχι σε τιμή αλλά σε επιδόσεις.  (Χίλια συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά φτιάχνω έναν υπολογιστή μόνος μου.Στο τέλος αν δεν σας πειράζει θα σας τον στείλω σε μια ερώτηση να μου πείτε αμα είναι καλός. Να την στείλω σε αυτή την ερώτηση ή να κάνω άλλη; )
Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη
Η αλήθεια είναι πως θα βόλευε περισσότερο να είχες κάνει όλες τις ερωτήσεις μαζί σε μία, αλλά δεν πειράζει. Εξακολουθεί να μην υπάρχει δίλημμα. Αν σκοπεύεις να δώσεις 500+ ευρώ για δύο κάρτες, θα πρέπει να τις συγκρίνεις με μια κάρτα γραφικών των 500+ ευρώ. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι καλή κίνηση να βάλεις από την αρχή δύο κάρτες. Μία ισχυρή κάρτα είναι πάντοτε καλύτερη επιλογή, από θέμα απόδοσης, κατανάλωσης, θορύβου, και συμβατότητας. Βάλε μια GTX 1070 να ξεμπερδεύεις.