Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚαθαρισμός laptop και αναβαθμιση
Petros Ztn ρώτησε πριν 9 έτη

Καλησπερα Άγγελε,
Μετα απο 8 χρονια θα ανοιξω για πρωτη φορα το laptop για εσωτερικο καθαρισμο καθως με 2 ωρες χρησης ψηνεις ανετα μπριζολα πανω...

Αν βαλω λιγο παραπανω θερμικη παστα και πεσει λιγο πανω στη πλακετα υπαρχει προβλημα?
Το e-shop εχει παρα πολλες παστες... αυτη ειδα εχει καλες κριτικες: http://www.e-shop.gr/arctic-silver-5-thermal-compound-35g-p-PER.641207 Τι λες?

Επισης στο δίλλειμα φυσητηρα ή σπρέυ πεπιεσμένου αέρα ποιο ειναι καλυτερο?

Τέλος θελω να ρωτησω μια οικονομικη και συγχρονως καλή λυση για RAM στα 4GB (2+2) ποια ειναι? Επειδη εψαξα στο e-shop δεν ηξερα τι ακριβως να ψαξω ενω ξερω οτι το laptop εχει DDR2 μνημη. Ο λόγος ειναι οτι στην αναζήτηση είχε 2 τυπους για DDR2 (DDR2 SDRAM ή SO DIMM DDR2 , το ιδιο ειναι?).

Και για αναβαθμιση του σκληρού δίσκου, βρήκα με 99 ευρω αλλα δεν ξερω κατα πόσο αξιόπιστος μπορει να ειναι. ( http://www.e-shop.gr/intenso-3812440-top-performance-256gb-25-ssd-sata3-mlc-p-PER.340317 )

Ευχαριστω εκ των προτερων!!!

1 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα Πέτρο,

Ναι, υπάρχει πρόβλημα αν βάλεις παραπάνω πάστα. Οι καλές πάστες δεν είναι ηλεκτρικά αγώγιμες, οπότε δεν είναι αυτό θέμα, όμως το να βάλεις παραπάνω απ' όση χρειάζεται σημαίνει πως δεν θα έχεις καλή απαγωγή της θερμότητας και θα έχεις ανεβασμένες θερμοκρασίες.

Η Arctic Silver είναι όντως μία από τις καλύτερες πάστες.

Για laptop είναι μόνο οι SO DIMM DDR2. Αυτές είναι μια καλή και γρήγορη λύση.

Γενικά οι SSD δεν έχουν θέμα με την αξιοπιστία. Ο Intenso είναι καλή επιλογή.