Ηλιας κουτσιογκουλος ρώτησε πριν 2 έτη
Παιδια αν φτιαξω καινουργιο gmail κ χρησιμοποιω αυτο μονο δλδ για εφαρμογες,μειλ,αποθηκευση κωδικον,αξιολογισεις στους χαρτες γιατι εχω παει πολυ καλα ος αξιολογιτης  στους χαρτες εχω συνολο 370.000 προβολες  Και τελος ΄παντον να αφηνω το παλιο να μπαινω μια στις τοσες απλα το εχω φορτοσει με πολλες εγγραφες και δεν μ αρεσει το ονομα του μειλ και δεν αλαζει . τι λετε ? να το αφησω απλα ? να το χρησ. μονο για τους χαρτες αλλα δεν μου φενεται καλο  η να το διαγραψω ?
6 Απαντήσεις
Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα Ηλία

Μπορείς απλά να έχεις δύο εμαιλ και να κάνεις το ένα προώθηση στο άλλο, ώστε να μην χάσεις τα δεδομένα σου.

Ηλιας κουτσιογκουλος απάντησε πριν 2 έτη
Να προωθούνται τα μέιλ δηλαδή; Η Και γενικά τα δεδομένα όσα μεταφέρονται;
Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη
Τα δεδομένα δεν μπορείς να τα μεταφέρεις. Αλλά τα email μπορούν να προωθούνται χωρίς πρόβλημα. Έτσι, θα μπορείς να έχεις νέο email, αλλά να χρησιμοποιείς παράλληλα τον παλιό λογαριασμό στις υπόλοιπες υπηρεσίες. 
Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 2 έτη

Δες τον οδηγό που έχουμε φτιάξει για αυτό ακριβώς το σενάριο

https://www.pcsteps.gr/1429-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CF%89-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AE-email/

Ηλιας κουτσιογκουλος απάντησε πριν 2 έτη
εαν σβησω το μειλ που εχω γραφτει σε εναν  λογαριασμο  σε αυτον τον λογ. θα μπορω να γραφτω με το νεο μειλ και ιδιο ονομα ? η θα πει "υπαρχει ηδη λογ. με ιδιο ονομα" ?
Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Αυτό μπορείς να το κάνεις αν διαγράψεις τον λογαριασμό σου από τη συγκεκριμένη υπηρεσία. Σε αντίθετη περίπτωση, η υπηρεσία θα σε ενημερώνει ότι υπάρχει ήδη λογαριασμός.

Κάποιες υπηρεσίες επιτρέπουν να αλλάξεις το email του account σου, οπότε μπορείς να κοιτάξεις αν είναι δυνατό κάτι τέτοιο.