Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚαινουργιο router/modem
Nasos Vas ρώτησε πριν 8 έτη
σήμερα αγόρασα αυτό το modem/router td-w8970 γιατί είχα ένα ποιο παλιό. έκανα τις συνδέσεις όλα καλά αλλά η ταχύτητα του ίντερνετ αντί να είναι η ίδια η λίγο καλύτερη έπεσε σχεδον στο μισό δηλαδή με το παλιό έπιανα ταχύτητα 750kbps και τώρα είμαι στα 460kbps τι να κάνω ? φταίνε οι ρυθμίσεις ?

11 Απαντήσεις

George Vgs απάντησε πριν 8 έτη

Καταρχάς μιλάς για ταχύτητα torrent; γιατί για σύνδεση δικτύου είναι πολύ αργή άρα αποκλείεται. Στα torrent η ταχύτητα διαφέρει ανάλογα με τα seeds.Οπότε δεν μπορείς να κρίνεις από το τι γράφει στο μtorrent για παράδειγμα. Μπες στο speedtest.net για να δεις την κανονική ταχύτητα του δικτύου σου.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Ναι, συμφωνώ με το Γιώργο. Κάνε ένα speedtest για να δεις τι γίνεται. Δες και αυτόν τον οδηγό για να δεις πως λειτουργεί η ταχύτητα στο ADSL.

Nasos Vas απάντησε πριν 8 έτη

δεν μιλάω για torrent έκανα download ένα speed file test απο το http://speedtest.ftp.otenet.gr/ και κατέβαζε με αυτήν την ταχύτητα 460kbps/s το αποτελεσματα στο speedtest.net ηταν…ping45ms, dowload 3.93mbps ,upload 0.86mbps

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Σε τι ταχύτητα συγχρονίζει το νέο router? Συγχρονίζει στην ίδια με το παλιό ή σε χαμηλότερη?

Επίσης, έβαλες όλες τις ρυθμίσεις όπως τι γράφει ο ISP, όσον αφορά το VPI, το VCI, το PPPoE?

Nasos Vas απάντησε πριν 8 έτη

οι ρυθμίσεις του isp είναι ένταξη το τσέκαρα στο site της forthnet όσον αφορά το συγχρονισμό δε ξέρω πως να το φτιάξω στο router μήπως μπορείς να μου πεις?

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Δεν είναι κάτι να φτιάξεις, να δεις σε ποια ταχύτητα συγχρονίζει το Router. Θα το βρεις μέσα από το web interface του router, σε κάποια είναι στην αρχική σελίδα, σε άλλα θα το βρεις σε κάποια ενότητα status ή internet, ή wan

Nasos Vas απάντησε πριν 8 έτη

αυτό εδώ εννοείς ?
Upstream Downstream
Current Rate (Kbps) 1020 4680
Max Rate (Kbps) 1057 5332
SNR Margin (dB) 6.8 8.9
Line Attenuation (dB) 12.3 27.7
Errors (Pkts) 0 0
γιατί κάτι διάβαζα στο ίντερνετ για telnet που ανεβάζει τη ταχύτητα έχει σχέση αυτό ?

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Αυτό εννοούσα. Συγχρονίζεις στα 4680kbps. Μπορείς να ελέγξεις με το παλιό router αν συγχρονίζεις σε παρόμοιο νούμερο? Για να δούμε αν το πρόβλημα είναι στο συγχρονισμό του router κάπου αλλού.

Nasos Vas απάντησε πριν 8 έτη

με το παλιό ρούτερ έχει περιπου 7000 και η ταχύτητα της συνδέσεις μου είναι αρκετά γρηγορότερη!! μήπως έχει πρόβλημα το ρούτερ μήπως πάω και το αλλάξω και πάρω κάνανε άλλο ?

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Ναι, δεν εξηγείται τόσο μεγάλη διαφορά στο συγχρονισμό από οποιεσδήποτε ρυθμίσεις.

Δοκίμασε πάντως να μιλήσεις και με την τεχνική υποστήριξη της Forthnet, μήπως τους έχει τύχει κάτι αντίστοιχο και έχουν έτοιμη κάποια λύση να σου προτείνουν.

Nasos Vas απάντησε πριν 8 έτη

οκ θα τους πάρω και θα σε ενημερώσω ευχαριστώ για την βοήθεια