Anti- Illuminati ρώτησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα,
αγόρασα σε προσφορά μια ανταλλακτική μπαταρία συμβατή με το Xiaomi Poco F3. Είναι της εταιρείας OEM. Η ερώτησή μου είναι πολύ απλή. Αναζήτησα βέβαια και στο διαδίκτυο πληροφορίες σχετικές απλά θα ήθελα και την δική σας γνώμη. Πόσο καιρό μπορεί να κρατήσει η χωρητικότητά σας εάν δεν την χρησιμοποιήσω ποτέ; Και για να το κάνω ακόμα πιο σαφές. Μπορώ να την αποθηκεύσω για 1-2 χρόνια άφοβα σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον πριν την χρησιμοποιήσω ή θα χάσει την διάρκεια ζωής της αν στην παραπάνω διάρκεια φτάσει σε ποσοστό κάτω από 20%; Υπάρχει η φήμη ότι μια οποιαδήποτε μπαταρία λιθίου χάνει ως και το 70% της χωρητικότητάς της σε γενικά μικρό χρονικό διάστημα.

3 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα φίλε μου! OEM δεν είναι συγκεκριμένη εταιρεία, ΟΕΜ σημαίνει Original Equipment Manufacturer και τα σχετικά προιόντα είναι αντίγραφα των αυθεντικών, αλλά συνήθως χειρότερης ποιότητας. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση, αλλά γενικά οι μπαταρίες πρέπει να χρησιμοποιούνται μια στο τόσο για να μη χαλάσουν, ειδικά να παραμένουν μεταξύ 20% και 80%.

Anti- Illuminati απάντησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα φίλε μου, άρα να την επιστρέψω; Γιατί δεν προτίθεμαι να την εγκαταστήσω σύντομα κρατάει η παλιά για την χρήση που κάνω.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Αν δεν σκοπευεις να τη χρησιμοποιήσεις καθόλου, τότε ναι. Καλύτερα να την πάρεις όταν θα τη χρειαστείς.