suixt ρώτησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα Αγγελε και συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά!
Ενδιαφέρομαι για αγορά ενός εξωτερικού σκληρού δίσκου που να συνδέεται ασύρματα με pc (με windows) αλλά και με συσκευές ios και android.
Γενικά το budget δεν είναι θέμα, οπότε ψάχνω κάτι όσο πιο καλό γίνεται σε 1 ή 2 TB και κυρίως να είναι συμβατό με τις παραπάνω συσκευές.
Θα εκτιμούσα πολύ αν μπορούσες να εξηγήσεις τα διάφορα χαρατηριστικά που είναι σημαντικά και ποια τα πιθανά μείον που έχουν οι εκάστοτε επιλογές.
Ευχαριστώ!
 
υ.γ. (Ελαφρώς άσχετο) Ξέρεις να προτείνεις κάποιο site που να έχει κριτικές και λίστες με τα καλυτερα προιόντα σε ηλεκτρικές συσκευές (τηλεοράσεις κτλ). Οσο δυνατόν γίνεται ουσιαστικές κριτικές και όχι απλά τύπου διαφημιστικές.

2 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα φίλε μου. Οι Wireless δίσκοι είναι ελάχιστοι στην αγορά, δεν έχεις και πολλά περιθώρια επιλογών. Αυτό είναι ένα μοντέλο στα 2TB.

Προσωπικά, όμως, βρίσκω πεταμένα λεφτά το Wireless. Μπορείς να πάρεις έναν κανονικό δικτυακό δίσκο σημαντικά φθηνότερα, να τον συνδέσεις στο ασύρματο router και να έχεις έτσι ασύρματα πρόσβαση σε αυτόν από οποιαδήποτε συσκευή στο δίκτυο.

Η καλύτερη πηγή είναι οι κριτικές των αγοραστών μεγάλα e-shop όπως το Amazon και το Newegg. Αν ένα μοντέλο έχει 500 κριτικές και καλή βαθμολογία, είναι στατιστικώς βέβαιο πως πρόκειται για καλή αγορά.

suixt απάντησε πριν 9 έτη

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.