Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Προγράμματα / SoftwareΚατέβασμα και μετατροπή MP3 από Youtube (+ άλλα)
Petros Ntz ρώτησε πριν 5 έτη
Η βασική μου ερώτηση είναι ποιο πρόγραμμα να χρησιμοποιήσω προκειμένου να κατεβάσω από to youtube τραγούδια σε MP3 στην καλύτερη δυνατή ανάλυση. Προτιμώ πρόγραμμα και όχι online downloader. Απ’ότι έχω καταλάβει μετά από διάβασμα των άρθρων σας στην καλύτερη να υπάρχει πρόγραμμα με 200 kbps.
Βασικό μειονέκτημα του Dirpy (online downloader) για εμένα είναι ότι δεν δέχεται ελληνικά γράμματα στους τίτλους… Με αποτέλεσμα το τραγούδι να κατεβαίνει στον υπολογιστή με κάτω παύλες ___. Η ποιότητα όμως είναι αρκετά καλή.
Προερχόμενος μετά από 7 χρόνων χρησιμοποίηση του Free youtube to mp3 converter της DVDvideosoft, πλέον αναγκάζομαι να το αντικαταστήσω με ένα ίδιο ή καλύτερων χαρακτηριστικών. Ο λόγος είναι πως πλέον μετα το update που εκανα προ ημερών τα ΠΑΝΤΑ θεωρούνται ως Premium και χρειάζεται ετήσια ή εφ’όρου ζωής συνδρομή. 
Οπότε ψάχνω ένα πρόγραμμα με την ίδια λειτουργία που αν γίνεται να κατεβάζει και σε καλύτερη ανάλυση όποτε αυτό είναι εφικτό.
Μέσω φασματικής ανάλυσης, μετά από έλεγχο σε περίπου 25 mp3 που έχουν κατέβει από το παραπάνω πρόγραμμα (έχω πάνω απο 2000 mp3) έχουν κατά μέσο όρο τις παρακάτω γραφικές. Αυτό που βλέπω είναι πως αποκόπτονται οι συχνότητες άνω των 16 kHz. Άρα παρόλο που στη δεύτερη φωτογραφία πανω πάνω λέει πως είναι 320 kbps, η ποιότητα είναι 128 kbps ΚΑΙ για τα δύο Mp3;


 
ΥΓ. Σε αυτό το άθρο πιθανότατα έχουν διαγραφεί οι φωτογραφίες στο τμήμα “Πως ελέγχουμε την ποιότητα Mp3 με το Spek”
https://www.pcsteps.gr/95336-%cf%80%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%cf%80%ce%bf%ce%b9%cf%8c%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1-mp3/

1 Απαντήσεις