Καλησπέρα επειδη το βιντεο που κανατε για το vubey είναι κάπως άκυρο μιας και το site έχει κλείσει μπορείτε να μου προτείνεται ένα καινούργιο site για 320Kbps κατέβασμα τραγουδιών
Ευχαριστώ!
Θα σε αφήσω στην ίδια τάξη...😀 Διάβασε εδώ.
https://www.pcsteps.gr/16542-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%85%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CF%8C-youtube-%CF%83%CE%B5-mp3-320kbps/
Καλησπέρα, στον παραπάνω οδηγό αναφέρετε το https://ytmp3eu.net/ το οποίο ενώ ειναι προσβάσιμο και πατάς download σταματάει στο please wait
Υπάρχει κάποιο άλλο online εργαλείο το οποίο θα μας επιτρέψει να κατεβάσουμε μουσική σε πραγματική ποιότητα 320kbps ?
Ευχαριστώ πολύ.
Καλημέρα παίδες ,έχει ανανεωθεί ο οδηγός ,δείτε εδώ και δοκιμάστε.
https://www.pcsteps.gr/108509-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-youtube/
Αν χρησιμοποιείτε υπολογιστή ,χρησιμοποιήστε και μία popup blocker επέκταση στον browser για να μπλοκάρει τα αναδυόμενα παράθυρα ,που ίσως να έχουν κακόβουλες διαφημίσεις.
Εγώ με τα δύο pp έχω δοκιμάσει μόνο (από youtube κατέβασμα) ,ο browser επίσης μπλοκάρει από μόνος του αυτά τα αναδ παράθυρα.
Ευχαριστω για την αμεση απαντηση!
Παρ'ολα αυτα ειχα δει τον ανανεωμενο οδηγο και το site που αναγραφετε για κατέβασμα online (y2mate.com) ειναι μεσα στα sites που πρεπει να αποφυγουμε συμφωνα με τον προηγουμενο οδηγο.
Εσάς το https://ytmp3eu.net/ δουλευει; Αν οχι, υπάρχει κάποιο άλλο online εργαλείο το οποίο θα μας επιτρέψει να κατεβάσουμε μουσική σε πραγματική ποιότητα 320kbps ?
Ευχαριστω και παλι.
Καλησπερα, εχουμε καποια ενημερωση σχετικα με αυτο; Ευχαριστω
Καλησπέρα! Καθώς ο σχετικός οδηγός είναι αρκετά παλιός, αυτή την περίοδο το μόνο που μπορεί να αποδώσει καλύτερα χωρίς την απάτη του upsampling είναι το ανανεωμένο MediaHuman YouTube to MP3.
Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να ορίσεις τα 320 Kbps στις Ρυθμίσεις (γρανάζι κάτω αριστερά) > Επιλογές > Έξοδος ήχου.
https://i.imgur.com/CdwAg13.png
Εναλλακτικά, το https://ytmp3.nu/KdN/ που είναι έντιμο και ανάλογα το βίντεο μπορεί να αποδώσει έως 192- 224 Kbps.
Καλησπερα και ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Αυτη την περιοδο ψαχνω για ενα online tool να κατεβαζει στα 320 kbps. Υπαρχει; Ευχαριστω πολυ!
Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε κάποιο σχετικό εργαλείο, μόνο αυτό που ανέφερα παραπάνω.
Ευχαριστώ ! Υπάρχει περίπτωση να ανανεωθεί ο οδηγός στο άμεσο μέλλον ;
Θα ενημερώσω τον Άκη, αν και δύσκολο μέχρι να κυκλοφορήσουν αρκετά σχετικά εργαλεία ώστε να αξίζει η δημιουργία ενός ολόκληρου οδηγού.
Please login or Register to submit your answer