Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Facebook και Social MediaΚλείδωσε ο λογαριασμός μου στο FB
Βάλτος Boys ρώτησε πριν 9 έτη

Επιχείρησα πριν μερικές μέρες να αλλάξω το όνομα στο προφίλ στο Facebook κ από εκείνη την στιγμή ο λογαριασμός μου κλείδωσε.Μου ζητάει να αποδείξω το νέο μου όνομα επισυνάπτοντας επίσημα έγγραφα (πχ ταυτότητα,διαβατήριο) που να πιστοποιούν ότι είμαι εγώ.Το πρόβλημα όμως είναι ότι το προφίλ δεν αναφέρεται σε φυσικό πρόσωπο αλλά σε μία τοπική ποδοσφαιρική ομάδα κ είμαι ο διαχειριστής της κ προφανώς ταυτότητα η άλλο επίσημο έγγραφο δεν υπάρχει.Τι μπορώ να κάνω σε αυτή την περίπτωση?Το αρχικό μου όνομα στο προφίλ ήταν ΑΣ Νησαϊκός κ το νέο που επιχείρησα να βάλω Βάλτος Boys.Αυτό που με απασχολεί πλέον είναι να ανακτήσω το προφίλ μου με οποιοδήποτε όνομα,αρκεί να μη το χάσω.Τώρα κάθε φορά που μπαίνω μου βγάζει αυτό το μήνυμα(βλ.φωτο) κ όταν πατάω ΟΚ με πετάει έξω! 
 
http://imgur.com/FHS2OuS

6 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 9 έτη

Δεν μπορείς να κάνεις την επιβεβαίωση με αριθμό τηλεφώνου;

Βάλτος Boys απάντησε πριν 9 έτη

Δν μου βγαζει πλεον καμια επιλογη!Παταω τον κωδικο κ μου εμφανιζει αυτη την εικονα που ανεβασα παραπανω!Στο mail που μπαινω βλεπω οτι ο λογαριασμος μου τρεχει κανονικα,δλδ μου στελνει το fb σε mail πχ τις ειδοποιησεις μου,τα μηνυματα,τις δραστηριοτητες των φιλων μου κτλ αλλα μολις παταω για να τα δω μου ζηταει να συνδεθω κ μολις το κανω μου βγαζει την παραπανω εικονα κ ΤΙΠΟΤΑ αλλο!

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 9 έτη

Δοκίμασε από εδώ να μιλήσεις μαζί τους και εξήγησε το πρόβλημα.

Βάλτος Boys απάντησε πριν 9 έτη

Μου ζητάει κ πάλι να βάλω ταυτότητα όπως βλέπεται κ στην εικόνα παρακάτω.Αριθμό κινητού δεν έχω πρόβλημα να βάλω αλλά ταυτότητα η άλλο επίσημο έγγραφο που να το βρω για να πιστοποιήσω κ να ανακτήσω τον λογαριασμό μου???? 

http://imgur.com/hHA7GFv

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 9 έτη

Από εδώ και πέρα θα πρέπει να συνεννοηθείς με το Facebook, δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε εμείς. Επισήμως πάντως απαγορεύεται να χρησιμοποιείς το προφίλ σου για οργανισμό, εταιρία ή κάτι άλλο.

Βάλτος Boys απάντησε πριν 9 έτη

Το προφιλ με το ονομα "ΑΣ Νησαϊκός" το ειχα πανω απο ενα χρονο.Το προβλημα εγινε οταν πηγα να αλλαξω το ονομα!Δεν ξερω πως κ απο που να μιλησω με το FB.