Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Διάφορακοινοχρηστος εκτυπωτης σε οικιακη ομαδα
dimitx ρώτησε πριν 8 έτη

Θελω να  κανω κοινοχρηστο εναν εκτυπωτη σε οικιακη ομαδα 2 υπολογιστων (1 desk Asus 8.1 με συνδεση usb εκτυπωτη samsung και 1 laptop innovator 7 premium). Στο desk εχω κανει κοινοχρηστο τον  εκτυπωτη στο ''συσκευες και εκτυπωτες'' αλλα οταν παω στη ''Δημιουργια οικιακης ομαδας'' βλεπω εμφανη μονο εγγραφα, βιντεο, εικονες και μουσικη με τα πλαισια διπλα τους κοινοχρηστοι η οχι. Δεν βλεπω ομως τον εκτυπωτη. Ολα αυτα βεβαια με τις οδηγιες του Αγγελου. Τι μπορει να συμβαινει?

5 Απαντήσεις

K-S S-K απάντησε πριν 8 έτη

Τι εκτυπωτή έχεις????
Στείλε κανένα screenshot από αυτά που βλέπεις όταν ψάχνεις τον εκτυπωτή στις οικιακές ομάδες.
Screenshot guide:
https://www.pcsteps.gr/22944-%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1-%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF-internet/

dimitx απάντησε πριν 8 έτη

Samsung laser SL-M2070w B/W. Screenshot δεν μπορω να βγαλω απο τον πινακα ελεγχου που ειναι η ''Δημιουργια οικιακης ομαδας''. 

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Δοκίμασες από τον 2ο υπολογιστή από το συσκευές και εκτυπωτές να κάνεις αναζήτηση εκτυπωτή δικτύου; Αν είναι σωστό το δίκτυο σου, θα εμφανιστεί στην λίστα

dimitx απάντησε πριν 8 έτη

Νικο καλησπερα. Οχι δεν φαινεται στην αναζητηση στο συσκευές και εκτυπωτές στον 2ο υπολογιστη, αλλα 1ον) για να φανει στον 2ο υπολογιστη δεν θα επρεπε πρωτα να φαινεται στην οικιακη ομαδα του 1ου υπολογιστη (που ειναι συνδεδεμενος ο εκτυπωτης με usb), εκτος απο τις ''εικονες/μουσικη/βιντεο/εγγραφα''? και 2ον) επρεπε να το ειχα αναφερει απο πριν μου φαινεται οτι και ο 1ος και ο 2ος υπολογιστης δεν φευγουν κατευθειαν με ethernet απο το router. Το router συνδεετε με devolo ανταπτορα (Devolo Powerline dlan 200 Av Plus) και δινει ethernet με δυο ξεχωριστους ανταπτορες και στους 2 υπολογιστες (μεσω ηλεκτρικου ρευματος). Παιζει?   (Οι devolo ανταπτορες ειναι κατευθειαν συνδεδεμενοι σε πριζες ηλ. ρευματος)

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Δεν είναι απαραίτητο. Είναι οι υπολογιστές σου στην ίδια ομάδα εργασίας, πχ workgroup ή home; Επίσης δοκίμασε να δώσεις σταθερή ip στο desktop και να κάνεις επανεκκίνηση και τους 2 υπολογιστές.