Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ ΑΛΕΠΟΥΔΑΚΙ
Xaris Boo ρώτησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα σε όλοι την παρέα του PCsteps.
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ: Σε υπολογιστή φίλου καταρρέει το shockwave Flash στο Firefox και παραμένει κολλημένος ο browser για κάνα 6ωρο.
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ: 1.Απεγκατάσταση και εγκατάσταση του Firefox χωρίς αποτέλεσμα.
2. Μετά από αλλαγή σκληρού σε ssd (όχι γι ' αυτό το λόγο) και format, το κόλλημα περιορίστηκε σε μισάωρο περίπου για κάνα δίμηνο αλλά τώρα επανήλθε στο 6ωρο και βάλε.(οπότε δεν χρειάζεται να δοκιμάσω εγκατάσταση σε άλλο χρήστη αφού έγινε format).
3. Σημειωτέον Άγγελε είναι ο υπολογιστής της Μαρίας (http://goo.gl/Iun4nT) που εξαφανίστηκε η αναστολή λειτουργίας και την ψάχνει ακόμη η Νικολούλη, αφού ούτε στις ρυθμίσεις παροχής ενέργειας για προχωρημένους την εμφανίζει, ενώ και στην αναζήτηση φαίνεται ότι υπάρχει, όταν την επιλέγω το απόλυτο κενό(εξαφανίστηκε όταν κατάργησα την αδρανοποίηση).Δεν ξέρω μήπως συνδέονται τα δυο γεγονότα μεταξύ τους, απλώς το αναφέρω μήπως και βοηθήσω.
CPU: INTEL I3 RAM: 4GB σε windows 7 hp
Οποιοδήποτε ιδέα καλοδεχούμενη, γιατί είναι δύσκολο να αποχωριστεί το αλεπουδάκι του.

3 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα Χάρη,

Για δες μήπως βοηθήσει αυτό με τον Firefox.

Xaris Boo απάντησε πριν 9 έτη

Ευχαριστώ Άγγελε.
Όταν το δοκιμάσω θα αναφέρω τα αποτελέσματα (είτε θετικά είτε αρνητικά) για να ενημερωθούν και οι αναγνώστες του PCsteps.

Xaris Boo απάντησε πριν 9 έτη

Άγγελε δυστυχώς με το πρόσθετο του συνδέσμου περιορίζεται αρκετά ο Firefox, αφού δεν παίζουν βίντεο στο fb και ένα game που παίζει ο φίλος μου σε στυλ φάρμας.
Μάλλον ο ''αγαπημένος σου΄΄ Chrome αποτελεί μονόδρομο μέχρι βέβαια να βρεθεί κάτι ισάξιο του Flash Player.
http://i.imgur.com/X0ZSy4y.jpg