Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Προγράμματα / SoftwareΚολλανε τα βιντεο στο you tube και media player
Nikos Psaras ρώτησε πριν 5 έτη

Κολλανε τα βιντεο στο you tube και σε ολους τους player του υπολογιστη στα καλα καθουμενα.Συνηθως παιζω βιντεο καραοκε 4-5 λεπτων.Κολλανε τα γραμματα και χανεται - επανερχεται ο ηχος.Εκανα επανεκινηση, εβγαλα τις ραμ αλλα τιποτα.Καρτα γραφικων εχω την nvidia geforce gt 730 - cpu i7 4790 - 16 gb ram.Κατι αλλο για να δουλεψουν τα γραφικα της μητρικης πρεπει να ειναι εκτος κλιπσ η gt 730...ευχαριστω.

9 Απαντήσεις

orestisfraSPDR . απάντησε πριν 5 έτη

καλησπέρα! πόσους browser δοκίμασες και πόσες καρτέλες έχεις ανοιχτές;

Nikos Psaras απάντησε πριν 5 έτη

Φιλε μου το κανει σε χρωμ - edge και 4 πλευερ που εχω στον υπολ/στη.Καρτελες δεν εχω ανοιγμενες... νομιζω κατι παιζει με τους ντραιβερ της καρτας γραφικων(gt 730).Εχω τα 10αρια και εχω ακουσει οτι βγηκαν πολλα προβληματα σε πολλες καρτες γραφικων με καινουργιους ντραιβερ.

orestisfraSPDR . απάντησε πριν 5 έτη

κολλάει κάτι άλλο στον υπολογιστή; τα παιχνίδια πως τρέχουν;

Nikos Psaras απάντησε πριν 5 έτη

δεν παιζω παιχνιδια..

Nikos Psaras απάντησε πριν 5 έτη

δεν κολλαει κατι αλλο

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 5 έτη

Νίκο, με τα ενσωματωμένα γραφικά παίζουν κανονικά?

orestisfraSPDR . απάντησε πριν 5 έτη

εύστοχη η ερώτηση του Γιώργου και σόρρυ που σε έχουμε ταράξει στις ερωτήσεις αλλά το flash player είναι εγκατεστημένο; μήπως λείπει κάποιο codec; είσαι σίγουρος ότι είναι θέμα της κάρτας γραφικών; μπορείς να στείλεις την σελίδα που είδες για bugs των driver της κάρτας γραφικών σου; αν είναι όντως αυτό μπορείς να δοκιμάσεις επανεγκατάσταση του driver. ή κάποιο fix που δίνει η εταιρία. συνήθως αυτά φτιάχνονται με update πολύ γρήγορα. μπορείς επίσης να ζορίσεις λίγο το μηχάνημα με κάποιο ειδικό πρόγραμμα που είναι για benchmarking. να δεις πόσο καλά λειτουργεί το σύστημα και αν ταιριάζει με άλλα benchmarks.

Nikos Psaras απάντησε πριν 5 έτη

Τελικα εγινε....τι εκανα, απεγκατασταση τους ντραιβερ της καρτας και επανεκινηση. Στα 10/αρια απο μονο του το συστημα αν λυπει κατι το βρισκει και το κανει εγκατασταση.Μολις ξανανοιξε ο υπολ/στης βλεπω στα προγραμματα οτι λυπουν οι ντραιβερς της καρτας, αλλα δουλευαν ολα καλα.Μετα 5 λεπτα βλεπω στα προγραμματα οτι εγκαταστηθηκαν απο μονοι τους και οι ντραιβερς.Παλια μου ξαναεκανε τετοια κολπα με το ποντικι να σερνεται στη κινηση και αλλα..ευχαριστω για τον χρονο σας.

Deleted User απάντησε πριν 5 έτη

Ωραία !! Για την ιστορία ,ο Chrome κι ο Edge (ο Edge, νομίζω) έχουν ενσωματωμένο το flash player .Πρέπει με τον Edge να έχω δει online ταινία ,μα δε θυμάμαι...
Για τα video στο youtube ,στην αρχή το ρύθμιζες αν θα παίζουν με το flash ή το html5 .Πλέον στον Chrome τουλάχιστον ,παίζουν μόνο με το html5 .
Αν ξαναεμφανιστεί το πρόβλημα δες εδώ στο τελος μία πιθανή λύση.
http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-2303845/youtube-videos-gettting-stuck-randomly.html