Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Υπολογιστής / HardwareΚόλλημα μετά την αλλαγή ψήκτρας
Giannhs Tzanavas ρώτησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα σε όλη την ομάδα,
Έχω το παρακάτω σύστημα:
CPU : Intel Core i3 7100 @ 3.9Ghz
RAM : 4,00gb Single Channel Kingston 1200Mhz
Motherboard: Gigabyte Technology B250M
Graphics : Intel HD Graphics 630
SSD 225 Kingston 
Πρόσφατα άλλαξα την ψήκτρα μου γιατί έκανε αρκετό θόρυβο, πήγα στην αγορά της Coolmaster Hyper 212 . Μετά την αλλαγή της ψήκτρας το pc μου κρασάρει ορισμένες φορές, για μερικά δευτερόλεπτα( έχω κάνει ελεγχο για drivers κλπ όλα κομπλέ ) να σημειώσω πως η σύνδεση της ψήκτρας έγινε σωστά με όλα τα απαραίτητα βήματα. Ήθελα να ρωτήσω αν έχει αντιμετωπίσει κάποιος κάποιο πρόβλημα, ή αν υπάρχει κάποια σκέψη για το τι μπορεί να συμβαίνει και να έχω αυτα τα μικρά κολλήματα ειδικά στην αρχή την έναρξης του υπολογιστή. 
Επίσης σκέφτομαι να ανανεώσω και την RAM μου.
Τι μπορεί να φταίει ?
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. 

4 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα Γιάννη, για έλεγξε λίγο τις θερμοκρασίες του επεξεργαστή..

Giannhs Tzanavas απάντησε πριν 3 έτη

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου,

Χρησιμοποιώντας το HWinfo , γενικά η θερμοκρασίες είναι αρκετά χαμηλά περίπου στο 28. Με προβληματίζει ότι το κρασάρισμα που λέω δεν το κάνει ας πούμε όταν χρησιμοποιώ το photoshop , γιατί είναι ίσως και το ποιο βαρύ πρόγραμμα που δουλεύω. Το κάνει αρκετά στην αρχή , και σε άκυρες στιγμές. 

Giannhs Tzanavas απάντησε πριν 3 έτη

Σύμφωνα με της μετρήσεις απο τα εργαλεία που αναφέρεται, όπως είπα παιδιά φαίνεται η θερμοκρασία μου να είναι καλή. Πάει κάπου αλλού το μυαλό σας? 
Επίσης μπορώ να είμαι σίγουρος οτι κατα την αλλαγή της ψήκτρας τα έκανα όλα σωστά. οπότε δεν νομίζω να υπάρχει θέμα σε αυτό . Και μέχρι πριν την αλλαγή της το μηχάνημα πήγαινε καλά. 

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 έτη

Η θερμοκρασία είναι μια χαρά..μπορεί να φταίει κάποιος driver, κάποια ενημέρωση των Windows, ή ακόμα και το ίδιο το photoshop, ειδικά εάν προέρχεται από κάποια μη αξιόπιστη πηγή..